S.K.N.W.K. 1 – WHS 1(V) 3-1

Na een paar minuten schot van Stefan Vermeer. Daarna een reeele kans voor Oleg Bondarenko. In de vijfde minuut een corner voor WHS.Even later ontsnapt SKNWK omdat Martijn Neele nog net op de doellijn kan wegwerken. Oleg wil alleen. Martijn Rentier moet meer en eerder inleveren in zijn nabijheid aan een medespeler, zijn lange trappen zijn te onzuiver. WHS bestookt het doel van SKNWK met onzuivere schoten. Stefan breekt aardig door en levert mooie voorzetten af. Martin Kiesenberg moet echt beter plaatsen. Dat zou de samengang van de ploeg ten goede komen. Zeker nu Sander Uil er twee opvolgende keren niet bij is. Na 22 minuten nog (0-0). Dan weer mooie voorzet van Stefan maar door twee man gemist. Dan even later gaat Wilco alleen op de keeper af, maar hij schiet tegen de goalie van WHS op. Beide ploegen spelen op het scherp van de snede. Uit een corner van Stefan die bij de tweede paal kwam, schoot Sander Uil via een WHS-been de (1-0) binnen.Dat was 6 minuten voor rust en tevens de ruststand.Een paar wissels werden doorgevoerd. Nu mocht Jeroen Backx in het veld komen en ook Kevin Duinhouwer.Zij deden het niet onverdienstelijk. In de 58ste minuut werd het (1-1). Een opstuitende bal verraste keeper Erik Maliepaard.Echt een gevolg van het slechte veld. Maar ja op het hoogste niveau gebeurde dat verleden jaar ook een keer. Sander speelt zich vrij maar z`n uithaal is niet hard genoeg. Dan weer een mooie assist van Wilco maar Oleg faalt opnieuw met de afwerking. Maar dan in de 73ste minuut kon hij echt niet missen. Want met een zijdelingse sprong scoorde hij uit een vrije trap van Martin Kiesenberg met de rechter bil op de doellijn de (2-1). En dan maakt hij bijna z`n tweede van de middag hij houdt er nog een corner aan over. Kevin Duinhouwer versiert ook een corner op links. Wilco mist ook weer een kans. Wilco maakt het goed om in de 81ste minuut een voorzet af te leveren die hij uit een vrije trap op maat van Martijn Neele voor het doel plaatste waar Kristian Bouman de bal ineens op de slof nam en de (3-1) voor z`n rekening nam. Dat was tevens de eindstand van een op hoog peil staande oefen partij. Goed het was maar een oefenwedstrijd. Maar we moeten konstateren dat WHS in de derde klas B op de zesde plaats staat met 19 uit 14. Konclusie dit was van SKNWK een wedstrijd van formaat. Daarom alle lof aan de trainer en z`n manschappen.