Spui 1 – S.K.N.W.K. 1(C) 3-1

weer corner voor SKNWK. Jongens van SKNWK lopen elkaar in de weg en ook de bal kwijt. Op een haartje na scoort Spui weer. Nu een echte kans voor SKNWK om zeep gebracht. Gevolgd door een paniektrap van SKNWK op het middenveld. Dan breekt er een periode aan van veel druk op Spui.Maar de voorzetten komen niet aan. Schot Robbert Padmos tegen de keeper. De corner daaruit wat de zesde is verdwijnt niet in het doel. Er komen kansjes maar het is allemaal te onzuiver. Wilco kopt uit aardige positie tot twee keer toe naast. Klap in het gezicht bij
Timo Verkaart. Martijn Rentier legt de bal panklaar voor Spui.Goeie vrije trap van Martin Kiesenberg, maar voorin weer alles mis.SKNWK kan maar niet tot scoren komen, zoals dat verleden week wel lukte. Martijn Neele is niet helemaal fit het is bij hem zo van weg is weg en dan met z`n chocolade been. Ruststand (1-0).In de tweedehelft komt Oleg er in voor steven Padmos. En later Leon Goedegebure voor Stefan Vermeer.Drie minuten in de tweedehelft (1-1) door Robert Padmos. Beloning voor z`n zwoegen. De rechtsbuiten is een plaag voor Timo. Bijna 1-2, Wilco twee keer pech. Nu 2 keer corner Spui.Maik Bakker redt spectaculair. Weer corner SKNWK. In de 59ste minuut werd het (2-1). Schot M Neele net naast. In de 83ste minuut werd het ook nog (3-1. De ploeg die het beste de counter hanteerde en in de lucht het sterkst was heeft heeft deze zenuw partij gewonnen.