dfs 2 – S.K.N.W.K. 2(C) 5-3

Onder een lekker voorjaarszonnetje de voor de eindstand onbelangrijke wedstrijd bij dfs. het eerste kwartier was helemaal voor sknwk, uit een prima aanval over links plaatste Martijn B. de bal prima in de hoek 0-1. Deze score had uitgebouwt moeten worden want diezelfde Martijn en kristian lieten nog grote kansen onbenut. Uit het niets kwam dfs op gelijke hoogte na gestuntel achterin. sknwk was tot aan de rust de kluts kwijt en daar profiteerde dfs prima van met nog 2 doelpunten 3-1….. Na de rust was sknwk de betere ploeg en dfs kwam er nog maar zelden uit. Uit een prima voorzet van de ongelukkig spelende Steven kopte de sterk invallende Remco B schitterend raak 3-2. Vijf minuten later zette Remco Kristian alleen voor de keeper en die maakte de dikverdiende 3-3. Toch was het dfs dat weer op voorsprong kwam na balverlies van sknwk op het middenveld. sknwk bleef nu knokken voor een beter resultaat. eerst redde de keeper prima op een inzet van Remco en even later schoot Remco de bal richting het lege doel maar heel ongelukkig ging de bal via de rug van de bukkende kristian over het doel. Maar uit misschien de derde aanval van dfs na rust moest sknwk aan de noodrem trekken en werd terecht een penalty toegekend 5-3.
Aan deze stand veranderde niks meer en misschien had een gelijkspel wel verdiend geweest. Een leuke wedstrijd die bijna nog ontspoorde doo het veel te lankmoedige optreden van de scheids……..volg week tegen koploper Kloetinge maar stunten dan!

geschreven door: h.aarloos