S.K.N.W.K. 1 – DFS 1(C) 0-2

DFS kwam hier om te winnen en om kampioen te worden.Wederom had SKNWK geen enkele kans om gevaarlijk te worden.Er waren al rap twee corners voor DFS. Twaalfde minuut vrije trap SKNWK.Na 15 minuten (0-1).En in de 22ste minuut werd het ook (0-2). Deze stand bleef tot de 90ste minuut gehandhaafd.Maar veelal door de bal maar een eind weg te trappen.Er zat weer totaal geen team verband in. Men kan geen fatsoenlijke balverdeling opbrengen. Waarbij de bal in de ploeg blijft. Nee men wil alleen maar direct vooruit spelen en zijdelings ziet men niets.En het zich aanbieden is ook droevig.Oke de bijna onderste tegen de bovenste is een heel verschil.Wilco werd weer driedubbel bewaakt.Ik heb het al eens meer geschreven, Tegen DFS, VCK,Yerseke en De Meeuwen moet men Wilco rechtsbuiten laten spelen. En waarom, wel dan is hij die straffe bewaaking kwijt.En waarom nog meer.Omdat hij goed in staat is om een prima voorzet te geven.Hij produceerd uitgespeelde kansen op rechts. Of hij moet dat niet willen ja dan houdt het op.Met een paar aardige reddingen door Maik en Martijn N op de doellijn is alles wel gezegd over deze door DFS verdiend gewonnen wedstrijd.

geschreven door: Een Supporter