ZSC 2 – S.K.N.W.K. 2(C) 1-2

Toch nog maar even een verslagje dan van sknwk bij kampioen zsc. Dat het felbegeerde kampioenschap van de mannen uit scharendijke pas drie kwartier na de wedstrijd bekend werd betekende dus dat ze er niet in zijn geslaagd om sknwk te verslaan, sterker nog er werd zelfs met 1-2 verloren.. De wedstrijd zelf was enigzins vreemd om te aanschouwen,zsc deed of kon niks en sknwk kon op haar gemakje het ballteje rond laten gaan zonder dat zsc ook maar wat tegen stribbelde. ver terug getrokken op eigen helft probeerde zsc een rustig combinerend sknwk op te vangen maar na 20 minuten een prima bal van Jur op Jeroen die de bal breed legde op de mee gelopen Remco B 0-1 . 1 minuut later de eerste mogelijkheid van zsc en het was gelijk raak door Niels vd Moezel 1-1 … Na de rust veranderde er eigenlijk weinig
zsc bleek niet in staat om maar een klein beetje druk te geven en sknwk bleef de beter voetballende partij. halverwege de tweede helft mocht dan de prima spelende laatste man Erwin een keer mee naar voren om een vrije trap te nemen en die verdween schitterend bij de tweede paal in het netje 1-2. zsc probeerde nog wel om wat aan deze stand te doen , dat leek te lukken met behulp van de scheids die een strafschop zag in een klein duwtje in de 16 , maar zelfs deze kans werd keurig om zeep geholpen. Aan de andere kant had de beslissing kunnen vallen toen remco V naamgenoot remco B vrijspeelde,de jongeling had zijn wederom sterke optreden met zn tweede doelpunt kunnen opluisteren maar zijn prachtig lobje spatte op de kruising uiteen. eindstand dus 1-2 en dat was dikverdiend.. Geukkig voor de jongens uit Scharendijke kon trainer Kees melden dat Yerseke had gewonnen en dus toch kampioen!! Gefeliciteerd mannen en succes in de 2 de klasse!! . voor sknwk rest er nog 1 thuiswedstrijd tegen Krabbendijke en laten we hopen op een mooi slot van de competitie!

geschreven door: nr 12