S.K.N.W.K. 1 – ZSC` 62(C) 3-2

Wat een wedstrijd. Wat een derby.Wat een spanning maar dat alleen in de tweede helft. In de zesde minuut kans voor ZSC. In de 8ste minuut de eerste corner voor SKNWK. In de eerste 20 minuten vijf corners. Met een mooi opgezette combinatie vanaf het middenveld scoort Wilco in de 28ste minuut de eerste in de touwen.(1-0)
Het overwicht tekent zich af voor de blouw-zwarten. Kans op weer een doelpunt maar Wilco mist nu. Dan weer mooi samenspel met assist van Wilco en nu prima afgerond door Martijn Backx.(2-0)Wat een voorzet
van Oleg en wat een kopbal van Wilco.Het betekende zo maar (3-0)
voor de formatie van Trainer Thomas de Ridder. Over heel de wedstrijd liet de scheidsrechter 23 minuten doorspelen. Oke er waren veel blessures en twee keer drink- pauze,maar zolang….? Geen risico met Stefan vermeer hij werd al gauw vervangen door Rob Uil. De tweede helft waren de SKNWK ers geen schim tenopzichte van wat ze de eerste helft op de grasmat te zien gaven. Leon Pollemans werd vervangen, Leon Goedegebure kwam er in. Een moeilijke pot is het aan het worden. Want in de 65minuut staat het (3-1)ZSC daar kunnen we niet onderuit werd steeds sterker. Daarom werd het ook nog (3-2)Marchel Verschoor vervangt Broer Rene. Er waren ruim 200 toeschouwers.En de Nieuwerkerkse aangang was blij dat de bekritiseerde scheids voor het einde blies.

geschreven door: Een Supporter