Noormannen 4 – S.K.N.W.K. 4(C) 3-2

Vol vertrouwen gingen de mannen van de baggerschuit naar het zonnige walcheren.Na wat vertragingen en omleidingen kwamen we net nog op tijd aan.
De opstelling werd gemaakt en we gingen voor de 3 punten.
De tegenstander had van onze stunt in colijnsplaat gehoord en kwam dan ook met verschillende spelers van hun derde op de proppen(beetje jammer).waardoor zij de gehele wedstrijd konden wisselen.
Toen de wedstrijd begon liepen de lijntjes tussen de linie’s nog niet echt goed en de 1-0 lag er in.
Maar de gelijkmaker liet niet lang op zich wachten en we stonden 1-1.
nog voor de rust maken de Noormannen 2-1 en ons antwoord kwam door een schitterende kopbal 2-2 dit was tevens de ruststand.
na de rust ging de vermoeidheid en kleine pijntjes ons parten spelen en onze tegenstander gooide er nog een paar verse krachten in,waardoor we toch helaas tegen de 3-2 aanliepen,dit was ook de eindstand.
Helaas geen 3 punten maar wederom 110% inzet en doorzettingsvermogen.
Volgende week een belangrijke thuispot en hopelijk wel 3 punten.
En wederom willen wij de meegereisde supporters en verzorger bedanken voor hun inzet.