Chrislandia 1 – S.K.N.W.K. 1(C) 2-3

Ee verzwakt SKNWK is niet in staat
het eerste doelpunt te maken. Toch hadden ze enkele kansjes.Na 20 minuten maakte de thuisclub 1-0.Met die stand brak ook de rust aan. Dan werd het heel moeilijk omdat Chrislandia ook 2-0 maakte.Heel ver in de tweede helft kwam de ommekeer. Eerst kwamen de reserves in het veld. Oleg voor Kristian, Stefan voor Timo, Emiel voor Alex. In de 81ste minuut werd het 2-1 door Robert Padmos. Wilco en Martijn Neele wisselden van plaats. Nu bedienden ze elkaar andersom. En dat pakte goed uit. Want Martijn wist de ploeg terug te brengen tot 2-2. Toen nog ruim 10 minuten in blessuretijd. En jawel hoor Robert speelde zich vrij op rechts en zijn harde inzet werd wel of niet getoucheerd omgezet in een doelpunt.Nu stond SKNWK met een doelpunt voor 2-3. En met nog 5 minuten te gaan wisten ze dat te houden tot het eindsignaal. Aan spanning deze middag geen gebrek. Maar de eerlijkheid gebied te zeggen dat dit optreden van SKNWK geen Schoonheids prijs verdiend. Volgende week Wik`57 thuis,dan kunnen ze bovenaan staand op de ranglijst de winterstop in.