S.K.N.W.K. 1 – WIK `57 1(C) 5-0

SKNWK 1 – WIK`57 1 5-0
Geen echte darby,ook geen hoogdravend voetbal van de bovenste tegen de onderste.En het begon zo fris want in de eerste minuut lag de bal al in het net door Wilco. Dan veel gemiste kansen over en naast of recht op de keeper.Ook verscheidene keren buitenspel. Dan een harde voorzet van Stefan wat resulteerde in een eigen doelpunt.Dat was na 32minuten.Dan twee minuten later een prima voorzet van Robert Padmos en mooi ingekopt door old man Wilco dat was 3-0. Dan een schot door de andere old man Martijn Neele maar net naast.Na drie kwartier is overduidelijk dat het geplaatste baltempo veel te laag is. Dat veranderde echter in de tweede helft zichtbaar met verzorgt voetbal. Maar men wist maar twee keer te scoren in de tweede helft.Dat was met een penalty die hoog in de touwen vloog van de schoen van Alex Andeweg. Robert Uil was aan de tweede helft begonnen voor Martijn Backx.Uit een voorzet van Martijn Neele tikte Stefan Vermeer de vijfde binnen in de 55ste minuut. Stefan gaat er dan uit en Timo er in. Van de twee buitenspitsen Robbert en Timo kwamen veel voorzetten. Maar de afwerking stokte met net niet in de zestien.Dan gaat de verdienstelijke Emiel er uit en komt Michel Verschoor er in. SKNWK rukte ver op tot over de middellijn. Rene Verschoor Alex, Martijn Neele probeerden het van afstand. En wie dat nooit doet is Leon Pollemans. En dat is jammer omdat hij steeds met het opbrengen van de bal diezelfde bal niet terug vraagd om nog in betere positie te komen om te scoren. Hij moet er toch minstens een stuk of drie in kunnen schieten want hij kan zijn tegenstander uitkappen. We weten nu dat de wedstrijd Kogelvangers- Chrislandia ontaard is in een vechtpartij.We wachten af wat de uitslag wordt. Maar in iedergeval is SKNWK Herfstkampioen.