S.K.N.W.K. 2 – MZC’11 2(C) 1-2

vandaag de wedstrijd tegen koploper mzc die het vrij verrassend goed doen. De jonge zierikzeese ploeg had vandaag wel alle geluk van de wereld dat het in nieuwerkerk tegen het veel geroutineerde sknwk met drie punten wegliep. In de eerste helft waren beide ploegen redelijk aan elkaar gewaagd al had sknwk wel het betere van het spel.aan beide kanten enkele mogelijkheden en nog voor rust strafte mzc twee keer onoplettendheden in de sknwk verdediging genadeloos af 0-2 rust…De tweede helft was van sknwk kant 1 om in te lijsten. MZC kwam er niet meer uit en er volgde een waar bombardement op de zwartwitte muur. de ene na de andere kans werd om zeep geholpen en alleen Kies wist na een voorzet van toon te scoren. iedereen speelde eigenlijk een prima tweede helft maar ja als je uit zeven of acht goeie kansen er maar 1 weet te benutten heb je weinig aan je prima wedstrijd. Zodoende kwam MZC zeer gelukkig weg met deze drie punten en gaat het weer maar eens op dat als je bovenaan staat werklijk alles meezit……… volg week inhalen bij Kloetinge!

geschreven door: t.rucker