Dauwendaele 4 – S.K.N.W.K. 2(C) 2-3

Onder prima weersomstandigheden de lastige uitwedstrijd in Middelburg tegen Dauwendaele.. De eerste helft was, op de laatste tien minuten na, een belabberd en ongeinspireerd te zien. Alles in veel te laag tempo en volkomen terecht kwam de thuisclub al na een kwartier op voorsprong. sknwk schrok daar niet echt van en ging vrolijk door met het slaapverwekkende spelletje. Verdedigend ging het wel maar op de helft van de tegenstander was het armoe troef. spitsen konden moeilijk worden bereikt en kwamen ze aan de bal dan was er veelal balverlies. Toch kwam sknwk onverwacht op gelijke hoogte nadat Marcel attent reageerde op een losgelaten bal door de keeper na een hoekschop… rust 1-1…De tweede helft was van een geheel ander kaliber. Blijkbaar wilde sknwk er nog wat van maken want olv aanjager Frank werd het meer en meer echte pot. Bal ging nu wel snel rond en dauwendaele kreeg het steeds moeilijker. Voorin raakte remco die voor rust niet thuis was op toeren en de verdedigers van Ddaele hadden hun handen vol om hem in bedwang te houden. Aan de buitenkanten hielden Timo en Marcel het veld goed breed en zodoende kon Toon telekns met dieptepasses deze mannen bereiken. Toch kwam totaal onverwacht de thuisclub weer op voorsprong na een goed genomen vrije trap. Maar na een overtreding op Marcel kegelde Kies ook een vrije trap binnen en zo stond het weer gelijk. Kansen voor remco en Marcel na prachtige aanvallen leverden helaas gen doelpunt op. En eigenlijk toen iedereen zich verzoende met een gelijkspel werd een scherp ingedraaide vrije trap van Toon in eigen doel gekopt en werden de 3 punten verdiend mee naar Nieuwerkerk genomen… Volgende week is het tweede vrij dus komt allen het eerste steunen thuis tegen Smerdiek!!

geschreven door: t.rucker