S.K.N.W.K. 1 – Wolfhaarsdijk(B) 7-2

De wedstrijd bekeken althans een stukje van eerste helft daar in werd niet gescoord.Maar wat me verteld is was niet mis.Eerst was het de beurd van Carlo v d Maas uit een vrije trap.Dan was het Robert Padmos en twee keer van Martijn Backx.De gasten scoorden tegen.Ruststand dus 4-1 voor de blauw zwarten.In de tweede helft maakte Wilco de Valk uit een corner met een kopbal loeihard de 5-1.Dan maakte wolfhaarsdijk ook een doelpunt dus 5-2.Het was weer Martijn Backx die 6-1 op het scoore bord bracht. Nu was het een hattrik van Martijn.En nog was de koek niet op. Hij Martijn kwam in bezit van de bal. Hij omspeelde de ver uit zijn doel gekomen keeper en schuin voor doel met een welgemikte lob vloog de bal in de touwen.Eindstand 7-2.