S.K.N.W.K. 1 – vrederust(C) 3-2

SKNWK- VREDERUST 3-2
Een jonge ploeg vrederust.Het spel op ging en neer.En SKNWK legt een knap spelletje op de grasmate,echter nog zonder resultaat.Nu nog geen echte kansen. Maar daarna een goede voorzet van Remco v d Berg,maar wilco kan er net niet bij.Corner maar daar kwam niets uit.IN 36 ste minuut 1-0 door Carlo v d Maas uit een vrije trap zeker van 20 meter.Dan In de 39 minuut weer een prima voorzet van Remco v d Berg en mooi ingekopt door Robbert Padmos 2-0.De tweede helft Schot Martijn Backs.En nu raak door Martijn 3-0 en goed vrij gespeeld.Schot van Rob v d Sleen.Maar de tweede helft was van SKNWK niet om aan te zien.Ver in de tweede helft werd het 3-1.En niet ver voor het eind uit een strafschop zelfs 3-2.Het werd billen knijpen.