S.K.N.W.K. E3 – duiveland E2(C) 9-3

hier een verslagje van de kampioenen van vorig jaar.
Het was mijn eerste wedstrijd dit seizoen, Richard heeft vorige week de begeleiding gedaan (dat was een overwinning van 16-3)
we hadden 10 spelers en Oosterland had er 11 dus we hebben 9 tegen 9 gespeeld.
we begonnen de wedstrijd redelijk gelijkwaardig en het duurde dan ook even voordat de eerste goal viel. gelukkig wist Mika ons na enige tijd van de nul te verlossen.
maar enkele minuten daarna viel er een tegengoal, dus moesten we weer flink aan de bak.
het is een hele tijd 1-1 gebleven en dan zie je waar de knelpunten zitten in het team, we hebben 3 man die willen keepen en 7 man die graag in de spits willen staan. het gevolg is dat onze verdediging niet optimaal is. bij oosterland hebben ze ook nog een keeper die alle ballen er uit weet te houden, als ze die niet hadden gehad waren we dik in de dubbele cijfers geëindigd. keeper
vlak voor rust wist thomas gelukkig de 2-1 te maken zodat we wel met winst de kleedkamer in konden.
na de powerdrink in de rust ging het los en scoorde we achter elkaar. eerst Mika en toen Max 2 keer. toen werd onze verdediging weer iets te enthousiast en gingen te ver naar voren met als gevolg een tegendoelpunt.
gelijk weer gevold door een tegengoal van Thomas.
hierna was het wel een eind gebeurd met de tegenstand Duiveland heeft nog een keer weten te scoren en bij ons Kai, Thomas en Neneh echt super van haar !
uitslag 9-3 , de eerste 2 wedstrijden al weer in de tas en al een doel saldo van 25 dat is een lekkere start.