D.F.S. 3 – S.K.N.W.K. 4(C) 3-7

Na de nederlaag van vorige week ging de baggerschuit vol goede moed naar Haamstede.
We begonnen de wedstrijd goed en na een aantal minuten gespeeld te hebben kwam dan ook ons eerste doelpunt 1-0 voor.
Maar deze voorsprong hielden we niet lang vast want na een schoonheidsfoutje in de defensie kwamen ze op de 1-1.
Toen gingen wij wederom voor de winst en dwongen de 2-1 af.
En we hadden niks geleerd van het eerste tegendoelpunt dus kwam D.F.S. weer langszij 2-2.
Toen kwam de baggerschuit pas echt op stoom.
De ene mooie kans na de andere creërde we en de 3-2 viel toen ook voor de rust.
Nadat we in de rust de nodige wissels en wisselingen van positie hadden doorgevoerd kwam de oude diesel op gang.
We hadden de tegenstnader in een houdgreep en daar kwam hij niet meer uit 4-2,5-2 volgde.
Toen een klusbal voor het doel en ze kregen nog hoop 5-3.
Maar deze hoop was voor even want de 6-3 en 7-3 volgde hierop en ze waren mentaal en fysiek gebroken.
Na het laatste fluitsignaal was duidelijk dat wij terecht de 3 punten meenamen naar Nieuwerkerk.
Volgende week uit naar WIK en misschien wederom de volle buit.
Als we eenmaal op stoom zijn kan dit zomaar gebeuren.

geschreven door: baggerschuit