S.K.N.W.K. 1 – ZSC `62(C) 2-1

Wat een slechte wedstrijd.
SKNWK 1 ZSG `62 2-1
SKNWK is de bovenste plaats niet waardig.Ze kunnen in de begin nog wel eens punten sprokkelen, maar als het kouder begint te worden dan loopt ineens niet meer.Verder is het zo dat waar ik sta daar sta ik,en ze moeten de bal perse op me plaatsen.In plaats van dat ze meedoen.Iemand die van kleins af de zelfde de zefde tactiek heeft die leert dat niet meer af. Dat is niet erg. Want als men de juiste snelheid toepast dan heeft de tegenstander het nakijken.kortom die benen moeten sneller gaan.Van de eerste helft was ZSC de boven liggende ploeg. SKNWK kwam goed weg met een bal tegen de lat.In de tweede helft was SKNWK meer aan de bal. Maar echt kensen kregen ze niet. De twee doelpunten waren ook twee induviduele acties.De eerste was een torenhoge bal die met de wind onder de lat terecht kwam dus toen was het 1-1. ZSC hat 10 minuten na rust al gescoord. DE tweede ging Martijn langs de achterlijn, en uit een onmogelijke knalde hij hem binnen. Provisiat.Wat de tegenstander ook probeerde het bracht geen verandering meer in de stand.