S.K.N.W.K. D1 – Brouwershaven D1(C) 4-2

De 1e helft tegenwind. 10 minuten lang druk op onze goal. De duels waren voor Brouw, ze waren elke keer een stapje eerder. Wij konden slecht de bal in de ploeg houden. Een afstandsschot en een combinatie zorgden voor 0-2. Het laatste kwartier was voor ons. We kwamen er goed uit. Eerst een hlave redding van de keeper ging de bal tegen de paal van Pieter Klompe. Prachtige pass van Harm-Jan die Wouter voor de keeper zette. Prachtige goal. Helaas was gevaar stichten niet genoeg voor de 2-2. Na rust de wind mee. Veel balbezit maar wel slordig. Het overspelen leverde veel balverlies op. Dominique speelde meer vooruit. We kregen vele corners die gevaar opleverde. Een afvallende bal na een corner werd binnen geschoten door Joerie van Dijke. Dominique schhot tegen de lat maar Danny Folmer schoot hem prima binnen. Goed opgelet.Vincent van Mourik kopte al eerder net voorlangs uit een corner. Hij zorgde met een mooie knik voor de eindstand.4-2. Volgende week uit tegen deze ploeg, dan kan het misschien weer andersom zijn! Leuke wedstrijd en 1e winst.

geschreven door: Mark van Dijke