S.K.N.W.K. 1 – Veere 1(V) 6-5

Een doelpunt rijke wedstrijd met 11 goals is uitzonderlijk, althans voor SKNWK. Waarom voor SKNWK omdat zij meestal moeilijk tot scoren komen. Maar nu liep er een jongen in het veld we noemen zijn naam nog niet. Voor de pauze maakte hij al een doelpunt en na de rust maakte hij er nog twee. Ja het schijnt dat die jongen steeds op de goede plek staat.Dat heeft hij al bewezen in het tweede elftal.Alleen de balbeheersing moet stukken beter.Maar dat geld ook voor al die anderen.Over de wedstrijd:De eerste tien minuten had Veere een overwicht dat resulteerde in een 0-2 voorsprong. SKNWK kwam terug tot 2-2.Dan scoort Veere weer 2-3.Maar SKNWK maakte ook zij derde.En z`n vierde dus nu 4-3. Die ene punt voorsprong geven ze niet meer weg. Het wordt zelfs 5-3. Dan Veere weer dat is 5-4. Het gaat maar door en het wordt 6-4. Dan maakte Veere er nog een.Eindstand 6-5 voor de niewerkerkers.

geschreven door: Een Supporer