Bevelanders 2 – S.K.N.W.K. 2(C) 1-0

Nog meer dus……

Hoeveel pech kun je hebben? Dat was de vraag vorige week na de 2-3 nederlaag van S.K.N.W.K. 2 tegen Lewedorpse Boys 2. Nog meer dus….. is de conclusie na gisteren.

In Kamperland moest het 2e aantreden tegen Bevelanders 2. Ook geen hoogvlieger, maar wel boven S.K.N.W.K. 2 op de ranglijst (al is dat niet zo moeilijk, want die staan stijf onderaan).

De eerste helft waren de blauw/zwarten heer en meester. Echter ook nu weer het grootste probleem, scoren !! Kees-Jan van Nieuwenhuize had de beste mogelijkheid. Hij ging goed door op de doelman, maar omdat hij twijfelde tussen een schot en een assist, was zijn pass op de meegelopen Ali Zaman niet zuiver en ging deze kans om zeep.

Verder wat afstandschoten van S.K.N.W.K., maar dat kon de doelman van Bevelanders niet verontrusten. En als de bal dan eens los werd gelaten, waren de S.K.N.W.K.-voorwaartsen niet alert genoeg.

Nog een corner van Martijn Neele. Op het hoofd van Ali Zaman. Zijn bal kwam bij Emiel Kuijten. Helaas ging zijn bal via zijn schouders over het doel van Bevelanders. Ruststand 0-0.

Dat is overigens wel een vermelding waard. Nog geen tegentreffers voor S.K.N.W.K. en dus zicht op één of meerdere punten.

Helaas een heel anders S.K.N.W.K. 2 in de 2e helft. De ruimtes worden veel te groot en dit valt niet meer aan te lopen. Als dan de thuisploeg al na vijf minuten scoort (overigens in buitenspelpositie, maar dat was ‘vlagger Beef’ helaas ontgaan) is het weer achter de feiten aanlopen.

We mogen dan van geluk spreken dat het bij deze 1-0 blijft, want doelman Robbert Wandel redt een aantal keren prima en het vizier van de Bevelanders staat niet op scherp.

S.K.N.W.K. probeert via de lange bal nog wel wat te forceren, maar helaas het kaarsje is uit. Aan Nieuwerkerkse zijde vallen Emiel Pollemans (ziek) en Tim van Stuijvenberg (hamstring) uit. Omdat er al een keer gewisseld is en S.K.N.W.K. maar twee wissels bij zich had, wordt het laatste kwartier zelf met 10 man gespeeld.

Helaas ook de 8e wedstrijd een nederlaag voor S.K.N.W.K. 2. Is het pech, kwaliteit, conditie of een combinatie van. Aan het eind van de rit zullen we het weten, want dan sta je uiteindelijk op de plek waar je ‘hoort’. Nog 14 duels voor S.K.N.W.K. 2 om te bewijzen dat dit niet op de laatste plaats is…….