Colijnsplaatse Boys 2 – S.K.N.W.K. 2(C) 1-1

En we zijn los !!

Eindelijk van die hatelijke nul af. De blauw/zwarten wisten na een zeer matige wedstrijd dan eindelijk eens een puntje te pakken. In Colijnsplaat werd het uiteindelijk 1-1.

In de 1e helft een paar kansen voor beide doelen. Martijn Neele schampte met een vrije trap de kruising. Ali Zaman zag zijn geplaatste kopbal net naast de verkeerde kant van de paal gaan.

Aan de andere zijde moest doelman Robbert Wandel een paar keer handelend optreden, maar deed dit naar behoren. Ruststand 0-0.

In de 2e helft dan de verlossing en hoe !! Een prima pass van Ali Zaman wordt door Emiel Kuijten werkelijk schitterden ‘in één tijd’ tegen de touwen geschoten, 0-1.

Typerend voor dit seizoen is de tegentreffer. Een bal uit een scrimmage met ‘hotseknotsebegoniavoetbal’ gaat eindelijk via het hoofd van Kees-Jan van Nieuwenhuize in eigen doel, 1-1.

Hierbij blijft het ook. In ieder geval het eerste puntje. A.s. zaterdag geen competitievoetbal (en dus ook geen puntverlies ). Voor de liefhebbers wordt er wel getraind om 14:00 uur.