Hoedekenskerke 1 – S.K.N.W.K. 1(C) 0-1

Hoedekenskerke- SKNWK 0-1
Een magere overwinning slechts 1 doepunt,uit de vele kansen zowel voor als na de rust voor SKNWK.Als je maar steeds de bal van onderen raakt dan vliegt hij pertinent over het doel.En dan met de loop snelheid. Dat overkwam de nu als linksbuiten opereerrende Carlo v/d Maas keer op keer. De invallers kunnen niet op het niveau spelen als Martijn Backx en Robert Padmos.Dat is een tekort koming van die jongens voorin. Daar ligt een taak voor de trainer,om ze in een week beter te maken. WAnt SKNWK gaat nog steeds voor het Kampioenschap. De wedstrijd begon een kwartier te laat.Ze hadden de shirts vergeten. In de eerste helft waren beide elftallen aan elkaar gewaagd.DE beste kansen waren nog voor SKNWK. DE tweede helft was 8 minuten toen Wilco de Valk zijn kans zag. Met een geplaatste schuiver in de linker hoek was het 0-1. Ja als wilco voorin verschijnt is het vaak een doelpunt.Maar hij doet het te weinig.En dat bleef zo tot het eindsignaal er werd niet meer gescoord.DE voorhoede van SKNWK misten een stuk of zeven kansen. Ze wisten zich niet in een positie te spelen om op doel te schieten.En dat is jammer. Als dat zo gaat tegen Colijnsplaatse Boys volgende week. Die ballen moeten er in.En niet van de voeten laten springen. Maar stoppen die bal,keer op keer zodat je er zelf over beschikt.A.S Zaterdag dus Colijnsplaat waarvan SKNWK met 5-1 verloren heeft.

geschreven door: Een Supporter