Dubbel gevoel voor S.K.N.W.K. D2

Voor de spelertjes, begeleiding en vele supporters gisteren van S.K.N.W.K.  D2 op sportpark ‘Den Hogen Blok’ te Zierikzee was er een heel dubbel gevoel. D2 won namelijk heel knap de topper tegen M.Z.C. ’11 D3 met 0-1, maar op het laatst viel Jeffrey Slootmaker met een zware blessure uit. Hij heeft helaas zijn scheenbeen gebroken.

P1370623

Op deze zeer natte zaterdagmorgen (waarbij heel veel wedstrijden werden afgelast) moest S.K.N.W.K. D2 toch aantreden. Met de 2-1 winst op het eigen sportpark ‘Het Springer’ wisten ze dat ze een getergd M.Z.C. ’11 D3 konden verwachten die uit waren op revanche. Echter de blauw/zwarten waren ook overtuigd en speelden een prima wedstrijd. Het was laatste man Ruben van Dijke die de bal onderschepte, een aantal spelers omspeelde en de bal schitterend binnen schoot, 0-1.

P1370650

Hierna maakte S.K.N.W.K. D2 het eigenlijk onnodig spannend, want er waren kansjes genoeg om de score verder uit te bouwen. Toch was het uitkijken voor enkele gevaarlijke uitvallen van de thuisploeg, maar de S.K.N.W.K.-verdediging en keeper Jasper van Tilburg hadden vandaag maar één doel, de nul houden. Ook na de rust een zelfde spelbeeld. S.K.N.W.K. druk op zoek naar doelpunten, maar ook nu kwam M.Z.C. er een paar keer gevaarlijk uit.

P1370634

Helaas dan vlak voor tijd de ongelukkige botsing van Jeffrey, die geblesseerd het veld moet verlaten. Niet veel later klinkt het eindsignaal en is er de ontlading bij S.K.N.W.K. D2, gewonnen !! In de kleedkamer blijkt dat dat Jeffrey heel veel pijn heeft en inmiddels is dus bekend dat hij zijn scheenbeen heeft gebroken en met zijn gehele been in het gips zit. Vanaf deze plaats nogmaals van harte beterschap en heel veel sterkte.

P1370651

S.K.N.W.K. D2  staat met nog twee wedstrijden te spelen alleen aan de leiding. A.s. zaterdag wacht Ouwerkerk D1. Laat dat nu de enige ploeg zijn die tot nu toe wist te winnen van D2. Voor hen een mooie gelegenheid om dat recht te zetten. En is het niet dat gegeven, dan kunnen ze proberen de overwinning binnen te slepen voor hun ploeggenootje Jeffrey. En dat het met de teamspirit wel goed zit bij ‘de mannen’ van D2 bleek gisteren wel, want bij thuiskomst uit het ziekenhuis kreeg Jeffrey al gelijk bezoek van wat ploeggenootjes en de leiders !!

jeffrey_slootmaker_4

De stand op dit moment is als volgt:

stand_sknwkd2_per16112014

1 reactie op "Dubbel gevoel voor S.K.N.W.K. D2"

  1. Jeroen S | 16-11-2014 at 09:20 |

    Hele knappe overwinning, hier kan het Nederlands elftal nog wat van leren qua inzet en teamspirit.
    Jeffrey heel veel sterkte met je herstel, en hopelijk weer snel terug op de voetbalvelden!

Reacties gesloten.