Nog 32 Zeeuwse clubs werkeloos in 2015

Clubs als Hoek, Kloetinge en Goes hebben dit kalenderjaar al drie wedstrijden gespeeld in de competitie. Er zijn echter tal van Zeeuwse clubs die nog geen enkele competitiewedstrijd in 2015 onder de riem hebben. Dat geldt niet voor één of twee clubs, maar maar liefst voor 32 teams. Sommige clubs staan sowieso al tien weken droog! 

Voor komend weekeinde staan ze alle 32 weer ingepland. Zoals het er nu naar uitziet, zou er zomaar gespeeld kunnen worden. Vooral voor de vijfdeklassers Graauw, Groede, Hoofdplaat, Sluis en Terhole zou dat een uitkomst zijn. Als ze zondag spelen, dan komt er voor hen een einde aan tien weken zonder competitievoetbal. Op 7 december speelden ze immers hun laatste wedstrijd.

Overigens wordt het zaterdagvoetbal dit jaar het hardst getroffen. Op zondag staat behalve de voornoemde vijfdeklassers alleen vierdeklasser Corn Boys nog droog. In het Zeeuwse zaterdagvoetbal staan de overige 26 clubs al weken stil. Zij speelden op 13 of 20 december hun laatste competitiewedstrijd.

Hieronder staan de 32 Zeeuwse clubs die dit kalenderjaar nog geen competitiewedstrijd hebben gespeeld.

klasse clubs
2E zat Arnemuiden, Dauwendaele, GPC Vlissingen, Tholense Boys, WHS, Zaamslag (13 dec)
3A zat ’s-Heer Arendskerke, FC Axel, Kapelle, Nieuwdorp, Nieuwland, De Noormannen, Veere, Walcheren (13 dec)
3B zat DFS, Duiveland (13 dec), Kruiningen, Noad’67 (20 dec)
4A zat Apollo’69, Colijnsplaatse Boys, Lewedorpse Boys, Spui, Vlissingen, Waarde (13 dec)
4B zat SKNWK, Stavenisse (13 dec)
4A zon Corn Boys (14 dec)
5A zon Graauw, Groede, Hoofdplaat, Sluis, Terhole (7 dec)

Voor meer van deze leuke statistieken in het Zeeuwse Amateurvoetbal kunt u terecht op de volgende website: http://rudestats.wordpress.com/