Richard v/d Sande (S.K.N.W.K. 4) inmiddels ook al weer op 12 competitietreffers

Gisteren, donderdag 5 maart 2015, speelde S.K.N.W.K. 4 de competitiewedstrijd tegen FC Dauwendaele 6. Deze wedstrijd werd vooruit gespeeld (in plaats van aankomend weekend). En deze heuse topper in de reserve 5e klasse werd met 2-3 gewonnen door S.K.N.W.K. 4. Hiermee bezet ‘de baggerschuit’ een keurige 2e plaats op de ranglijst.

De doelpunten werden gescoord door Richard v/d Sande, Pierre Ruyssenaars en Kevin Schiettekatte. Voor Richard al weer zijn 12e competitietreffer dit seizoen. Hij zit hiermee de nummer 3 op de ranglijst, Robert Padmos (S.K.N.W.K. 1), op de hielen. Robert scoorde er tot nu toe 13. Pierre Ruyssenaars was gisteren maker van de 2-2. Zijn eerste competitiedoelpunt dit seizoen. En niet zo maar één. Hij schoot een afgeslagen corner van zo’n metertje of 20 snoeihard in de kruising.

Het winnende doelpunt kwam van de voet van Kevin Schiettekatte. Voor Kevin zijn 6e seizoenstreffer.

Nummer één op de topscorerslijst is en blijft Wim Voorbeijtel (S.K.N.W.K. 4). Hij was gisteren helaas afwezig en kon dus seizoenstotaal niet aanvullen. Ali Zaman (S.K.N.W.K. 2) blijft 2e met 14 doelpunten. Robert Padmos (S.K.N.W.K. 1) is zoals gezegd met 13 doelpunten de nummer 3.

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/?page_id=74507