Trainerscarrousel: SKNWK en Hoofdplaat vinden trainer

OOST-SOUBURG – Marc Waebeke uit Breskens wordt komend seizoen de nieuwe trainer van VV Hoofdplaat. Hij volgt daarmee Jos de Wilde op. Hoofdplaat maakt nog kans op promotie naar de vierde klasse.

zaterdag 14 maart

SKNWK heeft een nieuwe trainer gevonden. De vierdeklasser staat vanaf komend seizoen onder leiding van Walter de Jonge. De nieuwe oefenmeester is nu nog trainer van de dames van MZC’11. Hij wordt de opvolger van Jack Wijnands.

zondag 22 februari

Graauw heeft in Gino van den Broecke een nieuwe trainer gevonden voor het volgende seizoen. De trainer uit Sint Jansteen werd dit seizoen aan de kant geschoven bij Clinge en werkte eerder voor SDO’63.

woensdag 18 februari

Martin de Nooijer vertrekt per direct bij zaterdagvierdeklasser WIK ’57. De ploeg uit Kerkwerve meldde hem dat zijn contract niet zou worden verlengd. Daarop liet De Nooijer weten direct te stoppen.

Als vervanger is Jos Wesdorp aangetrokken. Hij maakt in ieder geval het seizoen af en gaat daarna praten over een langere verbintenis. Wesdorp werkte eerder voor ZSC ’62 en Apollo ’69. Bij die laatste club werd hij eind oktober aan de kant geschoven.

woensdag 11 februari

Lennard Kerkhove is met ingang van het volgende seizoen de trainer van zaterdagderdeklasser De Noormannen uit Westkapelle. Kerkhove is op dit moment nog assistent van Ad Poortvliet, maar neemt dus zijn taken over na de zomer.

vrijdag 30 januari

Jack Wijnands verruilt SKNWK na dit seizoen voor SVD/Volharding. Wijnands is bezig aan zijn tweede jaar bij de club uit Nieuwerkerk. De zaterdag vierdeklasser gaat op zoek naar een opvolger voor Wijnands. Bij SVD/Volharding is de trainer de opvolger van Frans Ceton.

donderdag 29 januari
Nico Knol is komend seizoen trainer van IJzendijke. Hij volgt Robbie de Muynck op bij de zondag vierdeklasser. Knol is op dit moment assistent-trainer bij IJzendijke. De oud-doelman van ondermeer Hoek was vorig seizoen de trainer van Philippine.
Ad Poortvliet is volgend voetbalseizoen hoofdtrainer van VV Nieuwland. Hij volgt Huib Meerman op die vertrekt naar Nieuwdorp. Poortvliet is nu nog trainer van De Noormannen. Saillant detail is dat zowel Nieuwland als De Noormannen, in de zaterdag derde klasse A strijden, voor lijfsbehoud.
donderdag 22 januari

Henk Ottens is ook volgend seizoen trainer van zondagderdeklasser Philippine. De oefenmeester uit Aardenburg is bezig aan zijn eerste seizoen bij de Zeeuws-Vlaamse club. Hij heeft zijn contract met één seizoen verlengd.
woensdag 21 januari
VC Vlissingen heeft in Jurriaan van Poelje een nieuwe trainer gevonden voor de naar Hoek vertrekkende Ruud Pennings. De trainer uit Bergen op Zoom tekent voor een seizoen bij de zondaghoofdklasser.
Arie van der Zouwen is met ingang van volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van Kloetinge. De 58-jarige trainer uit Kortgene tekent voor een jaar bij de zaterdaghoofdklasser.
dinsdag 20 januari

Henk Willemse keert per volgend seizoen terug als trainer van Zeeland Sport. Eerder was hij al twee seizoenen trainer bij de Vlissingse club, die uitkomt in de 4e klas van het zondagvoetbal.
Vorig seizoen besloot hij echter te gaan voor het duo-trainerschap bij MZVC. Daar komt nu een eind aan. Bij Zeeland Sport, dat op een gedeelde zevende plaats in de ranglijst staat, volgt hij Jaimy van Bloppoel op die naar Oostkapelle vertrekt. Trainer en club zijn voorlopig een overkomst voor één seizoen aangegaan.
zondag 18 januari
Ruud Pennings maakt komende zomer de overstap van VC Vlissingen naar HSV Hoek. De 53-jarige trainer wordt bij de topklasser de opvolger van Kenny Verhoene. Pennings tekent een contract voor één jaar.

vrijdag 16 januari

Nels Rijvers is vanaf volgend seizoen de nieuwe trainer van Wemeldinge. De trainer volgt daarmee John Tahapary op die naar Kruiningen vertrekt. De zaterdagderdeklasser staat op dit moment onderaan in de competitie met drie punten uit dertien wedstrijden.

Paulus Poortvliet uit Arnemuiden wordt de nieuwe coach van Lebo. De zaterdagvierdeklasser zocht een vervanger voor de vertrekkende Rohan de Geus. Poortvliet was al actief bij Arendskerke, Bevelanders, De Noormannen en SVD/Volharding.

donderdag 15 januari

Peter van Poortvliet uit Sint-Annaland is volgend seizoen trainer van SNS uit Stad aan ’t Haringvliet. Hij heeft een éénjarig contract afgesloten, dat uitkomt in de vierde klasse. Van Poortvliet is nog werkzaam bij Smerdiek.

Walcheren heeft het contract met trainer Rene van Herpen uit Vlissingen met één seizoen verlengd. Van Herpen staat met de Vlissingse club op de vierde plaats in de 3e klasse A.

woensdag 14 januari
Arjan Sandee is ook volgend seizoen trainer van Colijnsplaatse Boys. Sandee is bezig aan zijn eerste seizoen bij de Noord-Bevelandse club. Colijnsplaatse Boys speelt in de 4e klasse A van het zaterdagvoetbal en bezet daarin momenteel de vijfde positie.

dinsdag 13 januari
Cees Stoutjesdijk blijft opvallend genoeg toch bij Vosmeer. De trainer maakte in december nog bekend weg te gaan bij de vijfdeklasser. De voormalige coach van Smerdiek en SPS wilde graag een functie in het zaterdagvoetbal. Na meerdere gesprekken tussen Vosmeer en Stoutjesdijk is toch besloten het contract met een seizoen te verlengen.
maandag 12 januari

Hansweertse Boys en trainer Ron Amperse gaan na dit seizoen uit elkaar. Amperse is nu aan zijn eerste seizoen bezig bij de zaterdagvierdeklasser. Hansweertse Boys staat op de tweede plaats en heeft de eerste periodetitel gewonnen.

zondag 11 januari
Ben van den Bos is ook volgend jaar trainer van DFS uit Burgh-Haamstede. Van den Bos staat al anderhalf jaar aan het roer bij de zaterdagvereniging. DFS staat elfde in de derde klasse b.
vrijdag 9 januari

Eddie Kiesenberg en ZSC’62 hebben de samenwerking met een jaar verlengd. De trainer uit Zierikzee is sinds het begin van dit seizoen werkzaam bij de club uit Scharendijke. De zaterdagvereniging staat op dit moment voorlaatste in de derde klasse b.

dinsdag 6 januari
Edy de Witte blijft ook volgend seizoen de trainer van Terhole. De zondagvijfdeklasser en de trainer uit Sint-Jansteen hebben overeenstemming voor een extra jaar. Terhole staat op dit moment tiende in de competitie.

maandag 5 januari

Vierdeklasser Sluiskil heeft het contract met trainer Henk Michels uit Zaamslag met één seizoen verlengd. Michels is aan zijn eerste seizoen bezig bij de club en staat op de zesde plaats.

Miguel Walraven uit ‘s-Gravenpolder volgt Marcel de Nijs op als trainer van vierdeklasser Wolfaartsdijk. Walraven (39) is nu nog jeugdtrainer bij Apollo’69 en gaat bij Wolfaartsdijk aan zijn eerste klus als hoofdtrainer beginnen van een standaardteam. Hij is in het bezit van het TC3-diploma.

Marco van Vlierberghe is tot het einde van het seizoen trainer van derdeklasser Clinge. Hij neemt de taken over van Gino van den Broecke die per direct weg is bij de club. Voor volgend seizoen heeft Clinge Mario Vermeirssen uit Nieuw-Namen vastgelegd.

zondag 4 januari
Mick Vujovic wordt volgend seizoen de nieuwe trainer van Luctor’88. Vujovic moest na afgelopen seizoen vertrekken als trainer van Serooskerke, nadat hij met die club degradeerde. Daarvoor was Vujovic trainer bij respectievelijk Zeeland Sport en De Noormannen. Vujovic, die Nels Rijvers opvolgt, tekent voor 1 jaar met een optie voor nog een seizoen bij de club uit Heinkenszand.
Smerdiek heeft Johan Sulkers uit Dinteloord aangetrokken als trainer voor het komend seizoen. Sulkers (58) komt over van VVC’68. Smerdiek staat momenteel onderaan in de 3e klasse B van het zaterdagvoetbal. Sulkers was eerder op Tholen actief bij SPS, WHS en NOAD’67.
Marlon Mual uit Middelburg heeft voor een extra jaar getekend bij Jong Ambon. De trainer is sinds het seizoen 2013-2014 actief bij de Middelburgse vierdeklasser. Jong Ambon staat op dit moment bovenaan in de competitie.
SPS gaat nog een jaar langer door met Arno Anthonisse. De trainer uit Sint-Annaland is sinds het begin van dit seizoen de trainer van de club uit Poortvliet. Anthonisse tekent voor een extra jaar bij de zaterdagvierdeklasser.
zaterdag 3 januari

Duiveland heeft met Erwin van der Woerdt een nieuwe hoofdtrainer gevonden voor het komende seizoen. De oefenmeester uit Fijnaart komt over van RBC uit Roosendaal en volgt de vertrekkende Vincent van Noord op.
Karl Vergouwen blijft ook de komende jaren trainer bij GPC Vlissingen. Zijn contract bij de zaterdagtweedeklasser is verlengd tot 2017. Dit werd bekendgemaakt op de nieuwjaarsreceptie van GPC. Vergouwen trainde de Vlissingers sinds het begin van het huidige seizoen. De ploeg staat nu vijfde.

Voetbaltrainer Daan Eikenhout heeft zijn contract bij zondagtweedeklasser Zeelandia Middelburg met één seizoen verlengd. Dat is zaterdag op de nieuwjaarsreceptie van de club bekendgemaakt. Zeelandia Middelburg staat momenteel op de vierde plek.

donderdag 1 januari

Johan Schouten is ook volgend seizoen trainer van Heinkenszand. Schouten is bezig aan zijn eerste seizoen bij de zaterdag vierdeklasser. Hij kwam in de zomer over van VC Vlissingen, waar hij het eerste zaterdagteam trainde.

maandag 29 december
Rohan de Geus is aankomend seizoen de trainer van Apollo’69. De Geus komt over van Lewedorpse Boys, waar hij de afgelopen vier seizoenen het eerste elftal trainde.

John Tahapary gaat aan de slag bij zaterdag derdeklasser Kruiningen. De huidige trainer van Wemeldinge volgt Nick Corré op die naar Veere vertrekt. Tahapary is geen onbekende voor Kruiningen. Van 2006 tot 2009 was hij er ook al als trainer actief.

zondag 28 december
Johan Nagtegaal is ook volgend jaar trainer bij Stavenisse. De zaterdag vierdeklasser heeft het contract met Nagtegaal met één jaar verlengd. Nagtegaal is sinds dit seizoen trainer bij de Thoolse club. Stavenisse bezet momenteel de zevende plaats in de vierde klasse.
zaterdag 27 december

WHS heeft in Romeo van Aerde een nieuw trainer gevonden. Hij vervangt Erwin de Nijs die aan het eind van het seizoen naar Tholense Boys vertrekt.
vrijdag 26 december
Hubert van den Hemel is ook volgend seizoen werkzaam bij Zaamslag. De trainer heeft zijn contract bij de zaterdag tweedeklasser met een jaar verlengd.
woensdag 24 december
Diederik Hiensch is bezig aan zijn laatste seizoen als trainer van hoofdklasser Kloetinge. Het bestuur van de Bevelandse club heeft besloten om het aflopende contract van Hiensch niet te verlengen
Nieuwdorp heeft Huib Meerman aangetrokken als vervanger van Thomas de Ridder. Vanaf volgend seizoen gaat de trainer uit Arnemuiden aan de slag bij de derdeklasser.
Cees Houtepen uit Middelburg gaat nog een jaar door bij Serooskerke. De zaterdagderdeklasser staat op dit moment tweede in de competitie. Houtepen is bezig aan zijn eerste seizoen.
SDO´63 heeft met Sigi Leest een nieuwe trainer aangesteld voor het seizoen 2015-2016. De trainer uit Sint-Jan Steen gaat voor het eerste een standaardelftal leiden. Hiervoor heeft hij de selectie van Steen 2 onder zijn hoede gehad.
dinsdag 23 december

Tweedeklasser Oostkapelle heeft een nieuwe trainer gevonden voor het nieuwe seizoen. Jaimy van Bloppoel uit Goes gaat volgend jaar de leiding op zich nemen. Hij was eerder werkzaam bij Yerseke, Kapelle en Zeeland Sport.

maandag 22 december

Bram Kot is ook volgend jaar trainer bij Rillandia. De vierdeklasser doet het prima in de competitie, het gaat de winterstop in als nummer twee. Bram Kot is bezig aan zijn eerste jaar als trainer van Rillandia.
Wim Nieuwland blijft ook volgend jaar trainer van Bruse Boys. De club uit Bruinisse staat bovenaan in de tweede klasse van het zaterdagvoetbal. Nieuwland is al sinds november 2011 trainer van Bruinisse.
zondag 21 december

Carlo van Grimberghe blijft trainer bij STEEN. De oefenmeester uit Koewacht heeft zijn contract bij de koploper in de vierde klasse met één seizoen verlengd. Van Grimberghe is sinds het seizoen 2011-2012 trainer van STEEN.
Adriaan Nieuwenhuijse uit Kruiningen is de nieuwe trainer van derdeklasser ‘s-Heer Arendskerke. Nieuwenhuijse zat afgelopen vier seizoenen op de bank bij MZC’11.

Thomas de Ridder uit Kortgene is volgend jaar de coach van zaterdagderdeklasser VCK. De 28-jarige trainer is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen bij Nieuwdorp. In het verleden werkte De Ridder voor SKNWK.

Marco van Vlierberghe is met ingang van volgend seizoen de hoofdtrainer bij Hontenisse. De in Hulst woonachtige trainer heeft zich voor één seizoen verbonden aan de zondagvierdeklasser. Dit jaar had Van Vlierberghe geen club. Eerder was hij trainer van Clinge, Graauw en Terhole.

zaterdag 20 december
SVD/Volharding en Frans Ceton hebben besloten om aan het einde van dit seizoen afscheid van elkaar te nemen. Ceton is bezig aan zijn eerste seizoen. De reden voor het vertrek blijkt de reisafstand die de trainer moet afleggen van Stad aan ’t Haringvliet naar Ovezande en Driewegen.
Hans de Nooijer blijft trainer bij Patrijzen in ‘s-Heerenhoek. De club staat momenteel op de tweede plaats in de vierde klasse van het zondagvoetbal. De Nooijer is nu aan zijn derde seizoen bezig bij de Bevelandse club.
vrijdag 19 december

Marty Bekooy en AVC Aardenburg gaan langer met elkaar verder. De club wil onder Bekooy een stabiele vierdeklasser worden. Het seizoen 2015-2016 wordt het derde jaar voor Bekooy bij Aardenburg.

donderdag 18 december
Marco Groeneveld is ook volgend seizoen trainer van zaterdag tweedeklasser SSV’65 uit Goes. De trainer begint aan zijn vierde seizoen op rij bij de Bevelandse club.
Sylvain Dingemanse stopt na dit seizoen als trainer van Oostburg. Dingemanse, die drie jaar actief was bij het eerste elftal van de club, blijft Oostburg wel trouw. Hij gaat verder als jeugdtrainer.

Oostburg heeft al een opvolger voor Dingemanse gevonden. Patrick Boute schuift door vanuit het tweede elftal.

woensdag 17 december

Het eerste elftal van RCS staat ook volgend jaar onder leiding van Michel Leonhart. De derdeklasser maakt komende zomer de overstap van het zondag- naar het zaterdagvoetbal. Daar gaat RCS in de vierde klasse spelen.
Martin van Vooren en Schoondijke hebben besloten om nog een jaar met elkaar door te gaan. Ondanks dat het niet goed gaat met de club, Schoondijke staat laatste in de zondag vierde klasse, is het bestuur ervan overtuigd dat Van Vooren de juiste man is voor het vlaggenschip van de vereniging.

Stéphane Cépèro en De Meeuwen hebben besloten om de samenwerking met een jaar te verlengen. De trainer uit Middelburg is op dit moment bezig aan zijn eerste seizoen bij de zaterdagtweedeklasser.
dinsdag 16 december

Clinge en Gino van den Broecke gaan per direct uit elkaar. Voorzitter Harold Biesbroek zegt dat de verwachtingen van beide kanten anders waren. Dat is dan ook de reden tot deze beslissing. Eind deze week hoopt de zondagderdeklasser een oplossing te vinden voor de trainersvacature.

Erwin de Nijs en WHS hebben besloten om na dit seizoen afscheid van elkaar te nemen. De trainer uit Tholen is op dit moment bezig aan zijn derde seizoen bij de zaterdagtweedeklasser, waarmee hij afgelopen seizoen kampioen werd en promoveerde.
maandag 15 december

Noad ’67 heeft met Ad Palings een overeenkomst voor nog een jaar bereikt. De trainer is bezig aan zijn eerste seizoen bij de zaterdagderdeklasser. Zowel het bestuur als Palings zijn uiterst tevreden over de samenwerking.

Adil Fertoute en Kapelle hebben besloten om nog een seizoen met elkaar door te gaan. De zaterdagderdeklasser staat op dit moment zevende in de competitie. Het is het eerste seizoen van Fertoute bij de Bevelandse club.

Wim Fenijn uit IJzendijke is niet langer trainer van zondagvierdeklasser IJzendijke. “Er was te weinig draagvlak binnen de selectie om met Wim door te gaan”, verklaart secretaris Adrie van Haneghem de breuk. Assistent Jeroen Hertog neemt de honneurs waar totdat er een definitief besluit is genomen over de de invulling van het trainerschap voor de rest van het seizoen. IJzendijke staat vijfde in de stand.

zondag 14 december

Tom Nieuwelink uit Terneuzen blijft trainer bij vierdeklasser Biervliet. Dat heeft de club bekend gemaakt. Nieuwelink is sinds het seizoen 2013-2014 actief bij Biervliet.

zaterdag 13 december
Ronald van Oeveren stapt per direct op bij Tholense Boys. Slechte communicatie tussen spelers en techische staf zou de reden zijn van zijn vertrek. Van Oeveren had een paar dagen eerder bekend gemaakt aan het einde van het seizoen te zullen vertrkken.

Ad Poortvliet verlaat De Noormannen uit Westkapelle na dit seizoen. De oefenmeester uit Arnemuiden is nu aan zijn tweede seizoen bezig bij de derdeklasser. De Noormannen staat voorlaatste.

Nick Corré uit Veere stopt aan het einde van het seizoen bij derdeklasser Kruiningen. Corré is nu aan zijn eerste seizoen bezig en staat met zijn ploeg op de negende plaats in de derde klasse B. Corré gaat volgend seizoen aan de slag bij derdeklasser Veere.

vrijdag 12 december
Vijfdeklasser Vosmeer moet op zoek naar een nieuwe trainer. Cees Stoutjesdijk verlaat de zondagclub. De scheidend trainer hoopt op een functie in het zaterdagvoetbal. Stoutjesdijk was bezig aan zijn eerste jaar in Vosmeer. Eerder was hij trainer van SPS en Smerdiek.

Corn Boys en trainer Arno Verlinde gaan na dit seizoen met elkaar door. De zondagvierdeklasser en de trainer gaan daarmee het vierde jaar in van hun samenwerking. Het contract wordt met één jaar opgewaardeerd.
Fc Axel en Kees Westerweele hebben besloten om ook na dit seizoen met elkaar door te gaan. Het eerste seizoen dat Westerweele aan het roer staat, gaat het uitstekend met de fusieclub. Fc Axel staat bovenaan in de zaterdag derde klasse en wist tot nu toe alle wedstrijden te winnen.
woensdag 10 december

Aan het einde van het seizoen stopt de samenwerking tussen Tholense Boys en trainer Ronald van Oeveren. De oud-prof is aan zijn eerste seizoen bezig bij de zaterdag tweedeklasser.
dinsdag 9 december

Jos de Wilde is door het bestuur van Hoofdplaat na overleg per direct weggestuurd bij de zondagvijfdeklasser. Volgens bestuurslid Davy van Mulken is deze beslissing in het belang van de vereniging genomen. “De klik tussen de spelersgroep en de trainer werd minder en minder.”

Duiveland en trainer Vincent van Noord hebben besloten na dit seizoen uit elkaar te gaan. De trainer begon dit seizoen aan de klus bij de zaterdagderdeklasser.

Harro Hazelaar vertrekt na dit seizoen bij tweedeklasser Oostkapelle. Hazelaar is nu aan zijn derde seizoen bezig bij de Walcherse club.
maandag 8 december
Alexander van Keulen is bezig aan zijn laatste seizoen bij Terneuzense Boys. De trainer uit Kloetinge, die in het bezit is van TC-1, is bezig aan zijn tweede seizoen bij de tweedeklasser uit Terneuzen. De club bezet de vijfde plaats op de ranglijst.

zaterdag 6 december

VCK en trainer Edwin Kriens hebben besloten om na dit seizoen uit elkaar te gaan. Kriens is bezig aan zijn tweede seizoen bij de derdeklasser uit Koudekerke. Zowel de club als de trainer vinden het een mooi moment om uit elkaar te gaan.

donderdag 4 december

Nels Rijvers stopt na dit seizoen als trainer van Luctor’88 uit Heinkenszand. Rijvers is nu bezig aan zijn derde seizoen bij de zondagvierdeklasser. Beide partijen zijn aan een nieuwe uitdaging toe, aldus Luctor’88.

dinsdag 2 december
Kenny Verhoene verlaat Topklasser Hoek aan het einde van dit seizoen. Verhoene heeft dat de club laten weten. Sinds eind 2012 is Verhoene actief bij de hoogstspelende Zeeuwse club. In 2014 werd Verhoene met Hoek kampioen in de Hoofdklasse.

zaterdag 29 november

SDO’63 moet voor volgend seizoen op zoek naar een nieuwe trainer. Dimitri Goossens, die nu de leiding heeft bij de zondagvijfdeklasser, stopt na dit seizoen. SDO’63 heeft de eerste periode gewonnen en staat derde in de 5e klasse A.

Trainer Peter van Poortvliet en het bestuur van derdeklasser Smerdiek hebben besloten dat hun wegen na het huidige seizoen gaan scheiden. Van Poortvliet is momenteel bezig aan zijn derde seizoen bij de club uit Sint Maartensdijk. Onder Van Poortvliet behaalde Smerdiek in het seizoen 2013/2014 het kampioenschap in de vierde klasse.

woensdag 26 november
Thomas de Ridder stopt aan het eind van dit voetbalseizoen bij zaterdag derdeklasser Nieuwdorp. De Ridder heeft de ploeg dan twee seizoenen getraind. Nieuwdorp staat op de tweede plaats in de derde klasse A. Vorig seizoen liep de 28-jarige trainer uit Kortgene met Nieuwdorp in de finale van de nacompetitie promotie naar de tweede klasse mis.

Marcel Lourens blijft ook volgend seizoen de hoofdtrainer bij FC Dauwendaele. De trainer en de zaterdag tweedeklasser besloten een overeenkomst voor een extra jaar aan te gaan.
zaterdag 22 november
Jacques Blijlevens zal ook volgend seizoen de hoofdtrainer zijn van Domburg. Het bestuur van de zaterdagderdeklasser slaagde erin om het contract van de trainer met één jaar te verlengen. Blijlevens is bezig aan zijn eerste seizoen bij Domburg, dat achtste staat in de derde klasse.

Vogelwaarde heeft het contract met trainer Marc de Kunder met één jaar verlengd. Het wordt voor de Kunder zijn tweede seizoen bij Vogelwaarde. Daarvoor was hij vier jaar trainer bij Spui. De zondagvierdeklasser staat momenteel voorlaatste in de 4e klasse A.

vrijdag 21 november

Veere gaat op zoek naar een nieuwe trainer voor volgend seizoen. De zaterdagderdeklasser en de huidige trainer Abdoe ben Khedda uit Vlissingen hebben besloten om na drie seizoenen een punt achter de samenwerking te zetten. De club én trainer vinden het ‘een mooi moment om uit te kijken naar iets anders”, aldus de club.
donderdag 20 november
Adriaan Nieuwenhuijse gaat zaterdag tweedeklasser MZC’11 verlaten. Na een samenwerking van vier en een half jaar vinden de club en de trainer het tijd voor verandering.

Serge Beulens stopt aan het einde van het seizoen als trainer van ‘s-Heer Arendskerke. Beulens is bezig aan zijn vierde seizoen bij de Bevelandse club. Vorig seizoen promoveerde Beulens met ‘s-Heer Arendskerke naar via de nacompetitie naar de derde klasse. Daarin is de club nu zevende.

zaterdag 15 november
Ralph Zegers uit Terneuzen heeft met HVV’24 uit Hulst overeenstemming bereikt over een contract voor volgend seizoen. Zegers is aan zijn eerste seizoen bezig bij de zondag tweedeklasser.

vrijdag 14 november
Carlos de Jonge blijft ook volgend seizoen de hoofdtrainer van tweedeklasser Arnemuiden. Onder leiding van De Jonge promoveerde Arnemuiden vorig seizoen van derde naar de tweede klasse.
donderdag 13 november

Eric Vanhijfte heeft besloten om na dit seizoen te stoppen als trainer bij Hontenisse. Vier jaar was Vanhijfte trainer bij de Zeeuws-Vlaamse club. Nu is hij toe aan een nieuwe uitdaging.
dinsdag 4 november

Rohan de Geus vertrekt na dit seizoen bij Lewedorpse Boys. De trainer uit Goes heeft dan vier seizoenen gewerkt bij de zaterdag vierdeklasser. De Geus (28) heeft zelf besloten te vertrekken bij de Bevelandse club.
Graauw is hard op zoek naar een nieuwe trainer. Patrick de Block uit Vrasene had geen klik met de groep. Op dit moment staat het duo Eric Mahu/Johnny Merckx voor de selectie van de zondagvijfdeklasser.
vrijdag 31 oktober

Apollo’69 uit ‘s-Gravenpolder heeft per direct afscheid genomen van trainer Jos Wesdorp. De trainer uit Zierikzee was bezig aan zijn derde seizoen bij de club. Volgens het bestuur van Apollo’69 was de chemie tussen de trainer en de spelersgroep niet meer aanwezig.

maandag 13 oktober

Edwin Zuijdwegt is als eerste trainer dit seizoen vertrokken bij zijn club Kwadendamme. Zuijdwegt werkte pas enkele weken bij de club, maar mist de motivatie. In Kees Goeman heeft Kwadendamme al een opvolger aangesteld