Alleen S.K.N.W.K. 3 doet duit in het zakje voor topscorerslijst senioren S.K.N.W.K.

Gisteren, zaterdag 14 maart 2015, kwamen drie van de vier seniorenteams van S.K.N.W.K. in aktie. Het duel van S.K.N.W.K. 4 werd vanwege de matige bezetting bij de senioren uitgesteld. Qua (doel)punten was het een heel matig weekend……

S.K.N.W.K. 1 verloor bij SC Stavenisse (!!). En er werd zelfs geen doelpunt gescoord. Omdat de tegenstander dit wel 1x wist te doen, was de eindstand dus 1-0. Ook bij S.K.N.W.K. geen (doel)punten. Op het eigen sportpark ‘Het Springer’ was Kruiningen 2 met 0-2 te sterk.

Tot slot S.K.N.W.K. 3. Zij wisten eindelijk weer eens een wedstrijd te winnen. In Zierikzee was M.Z.C. ’11 5 kind van de rekening. Dirk-Jan Hoek, Lennard Visser en Cecil Dalebout waren de doelpuntenmakers. Voor hen respectievelijk hun 5e, 4e en 1e competitietreffer dit seizoen.

Door deze matige score verandert er in de top van ranglijst helemaal niets. Nummer één op de topscorerslijst is en blijft Wim Voorbeijtel (S.K.N.W.K. 4). Robert Padmos (S.K.N.W.K. 1) en Ali Zaman (S.K.N.W.K. 2) staan op de 2e met 14 doelpunten. Ook voor nummer vier Richard v/d Sande is de achterstand nog wel te overzien. De speler van S.K.N.W.K. 4 maakte tot nu toe 12 treffers.

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/?page_id=74507