Verslag  MZC’11 F5 – SKNWK F3

Het was niet bepaalt de sterkste tegenstander (het was 5 – 0 thuis). Opstelling SKNWK. Jesse op keep, verdediging Stijn,Owen,Tijm. Middenveld Jonathan,Jarno,Daan. Spits  Dane,Levi en Semm was extra Spits. Het 1e doelpunt viel al vroeg in de 1e helft.  Daarna was een andere treffer een heel mooie! Omdat dat misschien  wel de beslissende was. Omdat  MZC niet zo fel was. De verdediging was niet zo hard nodig omdat de spitsen van MZC werden opgevangen in het middenveld dus het was niet voorspelbaar omdat MZC niet fel was komt bij hun sowieso een 0 maar bij SKNWK kan je nog niet weten. De rust stand in sportpark Den Hoge Blok  0 – 5 voor SKNWK.

P1160449

Na de rust werd MZC wat feller maar niet zo fel om te scoren. SKNWK wist nog wel 0 – 7 te maken en de eind stand is dus 0 – 7 zege voor SKNWK de drie punten gaan naar Nieuwerkerk.