Christian van Vossen (S.K.N.W.K. 3) is nieuwe leider topscorerslijst senioren S.K.N.W.K.

Vandaag, zaterdag 7 november, kwamen drie van de vier seniorenteams in actie. Voor S.K.N.W.K. 4 was een zogenaamde ‘baaldag’ aangevraagd. Het werd net als vorige week zaterdag opnieuw een super dag. Alle drie (vorige week was dit met alle 4 de teams) de seniorenteams wisten hun wedstrijd te winnen.

S.K.N.W.K. 1 moest na de winst van de 1e periode vorige week uitkijken voor verslapping. Dit kan zeker niet, want de tegenstander voor koploper S.K.N.W.K. 1 was de nummer 3 van de ranglijst, Halsteren 1. Voor de Nieuwerkerkers altijd een lastige opponent. Het werd na een 0-1 achterstand na een vermakelijke wedstrijd uiteindelijk 5-2 voor de blauw/zwarten. Machiel Schot scoorde 2 van de vijf treffers. Hij heeft inmiddels 9 doelpunten gescoord voor S.K.N.W.K. 1. Ploeggenoot Remco v/d Berge heeft er één meer gescoord, namelijk 10. Met zijn 10e treffer van het seizoen bracht hij vanmiddag de 1-1 op het scorebord. Verdediger Remon de Jonge wist vandaag voor de 3e keer het net te vinden. Invaller Stefan Vermeer verzorgde met zijn 3e seizoenstreffer het slotakkoord vanmiddag op ‘Het Springer’ en bracht de 5-2 op het scorebord.

S.K.N.W.K. 2 boekte een nipte 1-0 overwinning op hekkensluiter Lewedorpse Boys 1. Opnieuw was het Ali Zaman die scoorde. Ali is nu 4 weken bij S.K.N.W.K. terug en wist elke week nog te scoren. In de eerste wedstrijd 1x namens het 4e. Twee weken geleden al 2x namens S.K.N.W.K. 2 en vorige week zelfs 3x. Met het doelpunt van vanmiddag staat zijn totaal inmiddels op 7. Een aardig gemiddelde uit vier wedstrijden !!

Bij S.K.N.W.K. 3 was (en is) Christian van Vossen de grote man. Hij wist in de met 2-6 gewonnen wedstrijd tegen M.Z.C. ’11 5 maar liefst 4x te scoren. Hiermee komt hij op 12 doelpunten dit seizoen en is hiermee de nieuwe leider op de topscorerslijst bij de senioren van S.K.N.W.K. De andere doelpunten bij het 3e kwamen van Maurice Pollemans en Kevin Schiettekatte. Voor beiden  betekende dit het 4e doelpunt van het seizoen.

Aan kop van de ranglijst bij de topscorers van de senioren van S.K.N.W.K. dus een nieuwe leider, namelijk Christian van Vossen (S.K.N.W.K. 4). Nu is Robert Padmos (S.K.N.W.K. 1) samen met Wim Voorbeijtel (S.K.N.W.K. 4) de nummer 2. Beiden scoorden vanmiddag niet, maar Padmos was wel weer zeer belangrijk bij S.K.N.W.K. 1 met 2 assists. Voorbeijtel kwam met S.K.N.W.K. 4 helemaal niet in aktie i.v.m. de baaldag. Remco v/d Berge (S.K.N.W.K. 1) en Machiel Schot (eveneens S.K.N.W.K. 1) sluiten met respectievelijk 10 en 9 treffers de top vijf. Robert Padmos, Remco v/d Berge en Machiel Schot zorgden de afgelopen 10 duels voor S.K.N.W.K. 1 met zijn drieën voor maar liefst 30 doelpunten (van de inmiddel 46 competitietreffers voor S.K.N.W.K. 1).

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2015-2016