Ook dit jaar bracht Sinterklaas weer een bezoekje aan S.K.N.W.K.

Vanavond, vrijdag 27 november 2015, bracht ook Sinterklaas weer een bezoekje aan S.K.N.W.K. Samen met enkele van zijn Zwarte Pieten had hij ook dit jaar weer een plaatsje vrij gemaakt in zijn agenda voor een bezoekje aan Sportpark ‘Het Springer’. Rond 17:00 uur verzamelnde de Mini’s en F-pupillen van S.K.N.W.K. in de kantine. Net toen ze iets te drinken kregen, verschenen er al 5 hulppietjes. Uiteraard deelden ze wat snoepgoed uit. Toen was het tijd voor een heuse Pietenpolonaise.

DSC02266DSC02285

Daarna was het tijd om klaar te maken voor ‘Glow in the Dark Voetbal’. Alle kinderen en Pieten kregen verlichtte armbandjes om en ook in de bal zaten lichtjes. Verder waren ook de doeltjes voorzien van deze bandjes. Lekker een half uur heerlijk voetballen. Uiteraard werd er ook nog een teamfoto gemaakt met de Zwarte Pieten.

DSC02318DSC02346

Nu was het tijd om weer naar de kantine te gaan voor een lekker broodje met o.a. frikandel of kroket. Uiteraard was er ook weer iets te drinken. Net toen iedereen heerlijk aan het eten was, kwam ook Sinterklaas nog even langs samen met zijn hoofdpiet. De Sint had over iedereen natuurlijk weer iets staan in zijn Grote boek. Nadat alle spelertjes en teams aan bod waren gekomen, was het weer tijd om te vertrekken. Maar niet voordat er met de Pieten eerst nog ‘Zwarte Pieten Stijl’ was gedanst en er een groepsfoto was gemaakt met Sinterklaas en zijn Pietermannen.

DSC02364DSC02382

Uiteraard vertrokken ze onder het gezang van ‘Dag Sinterklaasje….’. Natuurlijk vertrokken ze niet voordat de kinderen ook nog mooie kado’s hadden gekregen. Er was voor iedereen een mooie schoenentas (met S.K.N.W.K.-logo) en een chocoladeletter.

DSC02403DSC02405

Dank aan de organisatie en de vrijwilligers voor dit zeer geslaagde Sinterklaasfeest. Bekijk nog meer foto’s van dit geweldige Sinterklaasfeest elders op de site in Het Fotoboek.