S.K.N.W.K. 2 speelt zich officieel veilig en is dus ook volgend seizoen ‘3e klasser’

S.K.N.W.K. 2 won vandaag met 5-1 van M.Z.C. ’11 3. Door deze overwinning zijn de blauw/zwarten ook volgend seizoen verzekerd van nog een jaartje in de reserve 3e klasse. Toch een knappe prestatie met nog vijf duels te gaan. Zeker ook omdat behalve vorig seizoen, toen ‘ut twidduh’ keurig in de middenmoot eindigde, het de voorgaande jaren tot op het laatst spannend was of S.K.N.W.K. 2 wel of niet zou degraderen. Hopelijk zijn dit huidige seizoen en afgelopen  seizoen maatgevend en kunnen we verder bouwen met het 2e naar een stabiele reserve 3e klasser, want op dat nivo moet het 2e toch wel actief (kunnen) blijven.

Het nog lopende seizoen lijkt overigens wel als een nachtkaarsje uit te gaan. S.K.N.W.K. 2 staat op een vijfde plaats met 29 punten uit 17 duels. De nummers 3, R.C.S. 2 en FC Dauwendaele 3, staan een straatlengte voor, want zij hebben namelijk al 37 punten. De nummers 1 en 2 zijn helemaal al uit het zicht.

S.K.N.W.K. 2 strijd eigenlijk samen met ‘buurman’ Duiveland om de 5e plaats, want Duiveland staat slechts één puntje achter. De nummer 7, Kloetinge 4, heeft dan al weer 8 punten minder dan S.K.N.W.K. 2.

Eventueel zou misschien nog wel aanspraak kunnen worden gemaakt op de 3e periode, maar daarvoor zal er de komende 5 duels niet teveel puntverlies meer moeten worden geleden en dan zijn ze ook afhankelijk van andere ploegen in de reserve 3e klasse B.

De stand op dit moment is als volgt:

sknwk2_stand_per20032016