Morgen 2e uitvoering van het seizoen van dé kraker Vier tegen Drie

Morgen, zaterdag 26 maart 2016,  is er een beker- en inhaalprogramma. Dit betekent dat veel S.K.N.W.K.-teams niet in aktie hoeven te komen. Toch een mooi affiche op sportpark ‘Het Springer’, want voor de 2e keer dit seizoen wordt dé kraker van de reserve 5e klasse 01 K.N.V.B. Zuid 1 gespeeld tussen S.K.N.W.K. 4 en S.K.N.W.K. 3.

Het thuisvoordeel is deze keer voor onze ‘baggerschuit’, S.K.N.W.K. 4. In de eerdere uitgave (in september vorig jaar) profiteerde S.K.N.W.K. 3 van het thuisvoordeel en wonnen, nipt, met 3-2.

De stand op de ranglijst zou zeggen dat S.K.N.W.K. 3 de (grote) favoriet is, want zij staan namelijk keurig op een 2e plaats en hebben uit 16 duels 39 punten behaald. Dit zijn er maar liefst 13 punten meer dan het 4e, die met 26 punten uit 16 duels op een 6e plaats bivakkeren.

De stand is op dit moment als volgt:

stand_sknwk3_4_per25032016

Echter blijven dit toch speciale wedstrijden en duels op zich. S.K.N.W.K. 4 staat dan wel ver achter, maar zij beschikken wel over de clubtopscorer van dit moment bij de senioren van S.K.N.W.K., Wim Voorbeijtel. Hij scoorde tot nu toe 25x deze competitie. Maar S.K.N.W.K. 3 beschikt ook over zo’n ‘doelpuntenmachine’, want Christian van Vossen scoorde er ook al 20. Op gepaste afstand volgt dan ook nog ‘Spiekur’ die namens S.K.N.W.K. 4 er ook al 14 in het mandje wist te leggen.

Aftrap op sportpark ‘Het Springer’ tussen S.K.N.W.K. 4 en 3 is 14:30 uur. Het duel stond onder leiding van Piet Grootenboer. De wedstrijdbal wordt gesponsord door ‘Spiekur & PH’.

Er zijn nog kaarten beschikbaar, maar mocht je een plaatsje willen op onze ereterras, wees er dan snel bij………