Je kunt je nog steeds aanmelden voor het jeugdkamp van aankomende vrijdag en zaterdag

Op vrijdag 6 en zaterdag 7 mei a.s. wordt bij S.K.N.W.K. weer het jeugdkamp georganiseerd. Het kamp, dat is voor MC1, C, D, E, F pupillen en de Mini`s, begint vrijdag 6 mei a.s. om 18:30 uur en eindigt zaterdagmiddag om 16:15 uur. Het kamp wordt gehouden op ons eigen sportpark ‘Het Springer’.

De D- en E-pupillen mogen blijven slapen in de tent. Voor de anderen houd de avond helaas om 21:00 uur op, máár zijn de volgende ochtend om 9:00 uur weer welkom om spandoeken te maken. Ons eerste elftal is namelijk vandaag. zaterdag 30 april 2016, kampioen geworden. Op 7 mei spelen ze de laatste wedstrijd en dan willen we met zo veel mogelijk jeugd spelers aanwezig zijn om dit kampioenschap nogmaals te vieren.

Op zaterdag gaat iedereen om 11:30 uur nog even naar huis om rond 14:00 uur weer terug te komen voor de wedstrijd. Tijdens de wedstrijd krijg je je voetbal tenue aan. Een oproep aan alle coaches dat van ieder team de voetbal tas of vrijdagavond of zaterdagochtend bij de club staat.

De wedstrijd wordt gespeeld van 14:30 tot 16:15. Na de wedstrijd is het feestfestijn dan ook klaar voor de evenementencommissie. Natuurlijk blijven jullie nog wat drinken, maar op eigen gelegenheid of in het bijzijn van je ouders.

We wensen de pupillen en begeleiding alvast weer een heel leuk en gezellig jeugdkamp toe.

Inmiddels zijn er 35 aanmeldingen. Heb jij je nog niet aangemeld voor dit geweldige feest, doe dit dan nog even snel. Stuur dan een mail naar wim.christa@outlook.com.