Hansweertse Boys is ongewild constant

Logo RudeStats

Hansweertse Boys beleeft een zeer matige tweede competitiehelft. Vóór de winterstop deed de ploeg met de bovensten mee; in de winterstop stond de ploeg keurig vierde. Maar na de winterstop i de klad erin gekomen. Hansweertse Boys wacht na elf wedstrijden nog steeds op de eerste overwinning. En de laatste vijf duels zijn helemaal bizar.

De laatste vijf wedstrijden werden namelijk stuk voor stuk met vier doelpunten verschil verloren. Het werd 4-0, 0-4, 5-1 of 1-5. Over constant gesproken. Maar de club zal het liever anders gezien hebben. Ondanks de magere reeks na de winterstop (twee gelijke spelen en negen nederlagen) is het verval op de ranglijst meegevallen: van de vierde naar de achtste plaats.

Zaterdag speelt Hansweertse Boys (en natuurlijk ook de andere vierdeklassers) zijn laatste wedstrijd van het seizoen. Vosmeer komt op bezoek. Op 5 december behaalde Hansweertse Boys zijn laatste overwinning juist tegen deze club. Ouassim Hamoudi en Yurben Zandee bogen in een bewogen duel (drie keer rood en een gemiste strafschop) een 1-0-achterstand om in een 2-1-zege. Sindsdien verliep het na de winterstop zoals hieronder in de tabel staat.

Voor meer van deze leuke statistieken in het Zeeuwse Amateurvoetbal kunt u terecht op de volgende website: http://rudestats.wordpress.com/