SKNWK’ers op schot bij eilandelijke penaltybokaal

Logo Wereldregio

ZIERIKZEE – SKNWK beschikt dit seizoen over goede strafschoppennemers. Tijdens de eilandelijke penaltybokaal was de voetbalclub uit Nieuwerkerk succesvol bij de E- en F-pupillen.

Niels den Haan (SKNWK) werd de beste penaltynemer bij de E-pupillen door in een tweekamp met Skip Verbraaak (DFS) de eerste plaats voor zich op te eisen Achter het duo werd Casper Boluijt (Bruse Boys) derde door de strijd met drie anderen om die stek respectievelijk als tweede en derde te kunnen aanwijzen. Bij de F’jes streden er na de eerste serie van vijf strafschoppen drie spelers om de eerste drie plaatsen. Tijm Neele (SKNWK) deed dat als beste voor Nure Krijgsman (MZC’11) en Rowan Verhage (WIK’57).

De hoogste categorie, de D-pupillen, was voor een andere WIK’57-speler: Dillan Kooman. Hij benutte vier van de vijf strafschoppen. Hierna waren er nog drie series van drie penalty’s nodig om Pepijn de Bruine (Bruse Boys) en Merijn Zwetsloot (DFS) respectievelijk als tweede en derde te kunnen aanwijzen.

Op sportpark Den Hogen Blok waren woensdagavond dertig jeugdvoetballers van eilandelijke clubs, verdeeld over de D-, E- en F-categorie, actief.

wereldregio_27052016