S.K.N.W.K. 1 ontmoet twee nieuwe tegenstanders in de 3e klasse B K.N.V.B. Zuid 1

Met het kampioenschap afgelopen seizoen in de vierde klasse, mag S.K.N.W.K. 1 het na 5 jaar afwezigheid aankomend seizoen eindelijk weer eens acteren in de 3e klasse. De K.N.V.B. heeft gisteren, vrijdag 1 juli 2016, de competitie-indelingen bekend gemaakt van de standaardteams. S.K.N.W.K. 1 is met 12 andere ploegen ingedeeld in de 3e klasse B. Dit betekent dat ze vooral uitwedstrijden spelen op het eiland Tholen en in Noord-Brabant. Daarnaast ook de derby tegen Duiveland en Rillandia, dat vorig seizoen net als S.K.N.W.K. actief was in de 4e klas, maar via de na-competitie promotie wist af te dwingen.

De blauw/zwarten ontmoeten twee compleet nieuwe tegenstanders, namelijk D.H.V. uit Zevenbergschenhoek en Olympia ’60 uit Dongen. Ook vele oude bekenden zijn tegenstander aankomend seizoen. Zo speelt S.K.N.W.K. ook tegen D.I.A. uit Teteringen. Deze club kwam S.K.N.W.K. tijdens het seizoen 2013-2014 nog tegen in de na-competitie voor promotie naar de 3e klasse. Op Tholen zijn deze keer N.O.A.D. ’67 (Sint-Philipsland), Tholense Boys (Tholen) en W.H.S. (Sint-Annaland) de tegenstanders. Laatst genoemde geeft uiteraard een speciaal ’tintje’, omdat onze nieuwe trainer/coach Perry Snoep daar lang actief was als speler en het afgelopen seizoen had hij daar W.H.S. 2 onder zijn hoede.

Ook komt S.K.N.W.K. De Fendert (Fijnaart), V.V.C. ’68 (Halsteren) en Zwaluwe (Lage Zwaluwe) nog tegen. Laatst genoemde zeker ook geen onbekende. Deze ploeg kwamen ze tijdens het seizoen 2003-2004 tegen in de finale van de na-competitie voor promotie naar de 2e klas K.N.V.B. Op het terrein van D.V.O. ’60 verloor S.K.N.W.K. deze finale heel onnodig met 1-0 waardoor Zwaluwe toen promoveerde naar de 2e klas en S.K.N.W.K. dus bleef steken in de 3e klas.

Hieronder de complete indeling:

DHV

DIA

De Fendert

Duiveland

Kogelvangers

NOAD’67

Olympia’60

Rillandia

SKNWK

Tholense Boys

VVC’68

WHS

Zwaluwe

2 reacties op "S.K.N.W.K. 1 ontmoet twee nieuwe tegenstanders in de 3e klasse B K.N.V.B. Zuid 1"

  1. Klopt helemaal !! Seolto zat toen in diezelfde na-competitie en S.K.N.W.K. 1 wist 2x te winnen. Finale werd inderdaad bij D.V.O. ’60 gespeeld.

  2. Historicus | 02-07-2016 at 18:31 |

    Terrein Seolto? Volgens mij was het op het terrein van DVO’60 te Roosendaal.

Reacties gesloten.