LET OP : Uiterlijk vandaag, zaterdag 12 november 2016, boekjes Grote Clubactie inleveren !!

Sinds zaterdag 1 oktober 2016 is er weer de mogelijkheid om veel geld te verdienen voor de club. Toen is namelijk weer de jaarlijkse verkoop van loten voor de Grote Clubactie gestart. Een lot kost € 3,- en hiervan is maar liefst 80 % (€ 2,40) voor S.K.N.W.K.

Er is weer gekozen voor dezelfde opzet als voorgaande jaren. Dus alle leden worden dringend verzocht om zoveel mogelijk loten te verkopen (dit geldt ook voor de seniorenleden!). Inmiddels hebben alle leden via hun leider/trainers/aanvoerders inschrijfformulieren ontvangen. De loten kunnen worden gekocht door middel van een machtiging. Het/de lotnummer(s) worden op het afschrift vermeldt, als de betaling wordt afgeschreven.

Een verzoek aan alle leden is om de boekjes uiterlijk vandaag, zaterdag 12 november 2016, in te leveren !! Dit kan bij je leider/trainer. Anders staat hiervoor in de kantine een box waar de boekjes in kunnen worden gedaan !!

Onze penningmeester, Michèl Ruijssenaars, heeft tot vrijdag 18 november a.s. de tijd om de loten in te voeren (donderdag 17 november, 23:59, is namelijk de deadline voor het invoeren van lotenkopers die een lot hebben gekocht van uw vereniging via een eenmalige machtiging). Laten we er met z’n allen voor zorgen dat hij hiervoor nog tijd genoeg heeft en dat dus alle boekjes ruim op tijd zijn ingeleverd !!