Dirk-Jan Hoek verstevigt 2e stek topscorerslijst senioren, Daan Slingerland inmiddels op 3e plaats

Logo topscorer

Vandaag, zaterdag 19 november 2016, was er een beker- en inhaalprogramma. Hierdoor kwam alleen S.K.N.W.K. 3 voor de competitie in aktie (de wedstrijd S.K.N.W.K. 4 – Z.S.C. ’62 3 werd opnieuw uitgesteld, het 2e was vrij en S.K.N.W.K. 1 speelde vriendschappelijk (0-1 nederlaag tegen Z.B.V.H. 1)). Het 3e moest in Duiveland aantreden tegen Duiveland 4. Helaas hadden zij zich flink versterkt, maar wist het 3e (‘versterkt’ met 2 spelers uit het 4e) een 5-5 gelijkspel uit de wacht te slepen.

De doelpunten werden gescoord door Dirk-Jan Hoek en Daan Slingerland. Dirk-Jan maakte er 3 en Daan dus 2. Hierdoor verstevigt Dirk-Jan overduidelijk zijn 2e plaats op de topscorerslijst bij de senioren van S.K.N.W.K. Hij maakte er inmiddels toch al 11. Daan komt door zijn 2 treffer op 6 competitiedoelpunten en staat 3e op de topscorerslijst.

Wim Voorbeijtel blijft de clubtopscorer bij de senioren met 20 doelpunten. Wim speelde samen met René v/d Bos (eveneens S.K.N.W.K. 4) vandaag mee met het 3e, maar wisten beiden niet te scoren.

De stand aan kop van de ranglijst na vandaag is als volgt:

Wim Voorbeijtel S.K.N.W.K. 4 20
Dirk-Jan Hoek S.K.N.W.K. 2 + 3 11
Daan Slingerland S.K.N.W.K. 3 6
Remco v/d Berge S.K.N.W.K. 1 5
Wilco de Valk S.K.N.W.K. 4 5
Christian van Vossen S.K.N.W.K. 3 5
René v/d Bos S.K.N.W.K. 4 4
Machiel Schot S.K.N.W.K. 1 4

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2016-2017