Oefenduel S.K.N.W.K. 1 tegen N.T.V.V. 1 is duel met twee gezichten

S.K.N.W.K. 1 speelde gisteren, donderdag 24 november 2016, in Nieuwe Tonge een oefenduel tegen N.T.V.V. 1. Een tegenstander die in de competitie één klasse lager acteert dan de blauw/zwarten, namelijk de 4e klasse. Het werd een duel met twee gezichten. Na een zeer slechte eerste helft (met overigens wel volop kansen voor S.K.N.W.K. 1, maar helaas geen treffers) wist de thuisploeg uiteindelijk wel 1x te scoren. Met een 1-0 tussenstand werd 15 minuutjes gerust.

In de 2e helft was S.K.N.W.K. 1 heer en meester en kwam N.T.V.V. 1 er niet meer aan te pas. Ook nu genoeg kansen voor de Nieuwerkerkers en uiteindelijk ook doelpunten. René Verschoor, Simon van Dongen (speler S.K.N.W.K. JO19-1), Robert Padmos en Ali Zaman wisten allen 1x te scoren en de eindstand te bepalen op 1-4.

Dit weekend is S.K.N.W.K. 1 vrij van competitievoetbal. In de 3e klas B zitten namelijk 13 ploegen en S.K.N.W.K. 1 is morgen de ploeg die vrij is. Er wordt (zij het met een uitgedunde selectie) morgen, zaterdag 26 november 2016, wel getraind. Aanvang training is 11:00 uur.

Volgende week zaterdag, 3 december a.s., wordt de competitie hervat met een uitduel tegen D.I.A. 1. Aftrap is 14:30 uur.