‘L. Rozenwater’ van deze week bij S.K.N.W.K 3 is Stefan Verloo

Bij S.K.N.W.K. 3 wordt ook tijdens dit seizoen, 2016-2017, na elke wedstrijd van het team de ‘L. Rozenwater Trofee’ uitgereikt. Toepasselijk is de bijbehorende prijs….. Deze wordt aan de speler gegeven die tijdens de wedstrijd de meest ludieke actie had en/of het ongelukkigst speelde.

Gisteren, zaterdag 3 december 2016, speelde S.K.N.W.K. 3 in Scharendijke de uitwedstrijd tegen Z.S.C. ’62 3. Het werd uiteindelijk 3-3. Bij een 0-1 voorsprong voor de blauw/zwarten vond Stefan Verloo het wel handig om de thuisploeg terug in het zadel te helpen. Een schot van een Z.S.C.-speler veranderde hij daarom dusdanig van richting dat keeper Sibren van Leeuwen kansloos was en de stand dus weer gelijk kwam, 1-1. Daarom is de winnaar van de ‘L. Rozenwater Trofee’ dit weekend Stefan Verloo.

Stefan, van harte gefeliciteerd !!

p1430042

‘L. Rozenwater’ Stefan Verloo hier in aktie gisteren namens S.K.N.W.K. 2 tegen Bevelanders 2 (hij speelde namelijk gisteren eerst nog een helft met het 2e mee voordat hij met het 3e meeging voor de uitwedstrijd tegen Z.S.C. ’62 3.