Wim Voorbeijtel is met maar liefst 29 doelpunten clubtopscorer senioren in de winterstop

Logo topscorer

Gisteren, zaterdag 17 december 2016, kwamen toch nog twee van onze vier seniorenteams in aktie voor de competitie. Zowel S.K.N.W.K. 3 als 4 speelden nog een inhaalwedstrijd voordat het ook voor hen winterstop is.

S.K.N.W.K. 3 mocht in Bruinisse aantreden tegen de trotse koploper Bruse Boys 4. Helaas kwamen ze net te kort en verloren ze door een van richting veranderd schot met het minimale verschil, 1-0.

Het 4e moest op eigen veld aantreden tegen Z.S.C. ’62 3. Na een 1-2 ruststand wisten ze de stand uiteindelijk nog in eigen voordeel om te buiten, 6-3, Wie anders dan Wim Voorbeijtel was de grote man bij ‘de baggerschuit’. Hij nam de helft van de doelpuntenproductie gisteren voor zijn rekening. Met deze drie treffers staat hij met de winterstop al op het zeer respectabele aantal van maar liefst 29 doelpunten !! Steven Padmos, die gisteren het 4e aanvulde om toch voldoende spelers te hebben, scoorde 2x. Zijn eerste competitiedoelpunten dit seizoen. Tot slot, Spiekur. Ook hij (René v/d Bos dus) maakte er ééntje en heeft er nu 5 gemaakt.

Wim Voorbeijtel is dus met groot machtsvertoon de nummer 1. Nu al 29 treffers en hij lijkt de topscorerstitel al bijna binnen te hebben. En waar gaat dit eindigen…..? Dirk-Jan Hoek is overduidelijk de nummer 2. Hij scoorde namens S.K.N.W.K. 2 en 3 toch ook al 13x. Wilco de Valk (S.K.N.W.K. 4) scoorde er tot nu toe 7. Hij wordt op de hielen gezeten door Remco v/d Berge (S.K.N.W.K. 1) en Daan Slingerland (S.K.N.W.K. 3) die er al 6 in het mandje hebben liggen deze competitie.

De stand aan kop van de ranglijst met de winterstop is als volgt:

Wim Voorbeijtel S.K.N.W.K. 4 29
Dirk-Jan Hoek S.K.N.W.K. 2 + 3 13
Wilco de Valk S.K.N.W.K. 4 7
Remco v/d Berge S.K.N.W.K. 1 6
Daan Slingerland S.K.N.W.K. 3 6
René v/d Bos S.K.N.W.K. 4 5
Christian van Vossen S.K.N.W.K. 3 5
Kristian Bouwman S.K.N.W.K. 3 4
Machiel Schot S.K.N.W.K. 1 4

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2016-2017