Jaaroverzicht www.sknwk.nl van 2016 (september)

Nu het jaar 2016 er bijna opzit, willen we toch nog even terug kijken naar het afgelopen jaar. Dit doen we d.m.v. in de laatste weken van dit jaar het jaar 2016 ‘samen te vatten’. Uiteraard gebeurde er veel meer (wilt u alles zien, kunt u via nieuwsarchief alles terugkijken). Vandaag september 2016.

1 september:

Blauw/zwarte groeten: Marseillan Plage (Frankrijk)

De redactie van deze website heeft weer een foto mogen ontvangen voor het item ‘Blauw/zwarte groeten uit…..’. Hiervoor uiteraard hartelijk dank.

Kenneth en Ard Boogerd doen iedereen de blauw/zwarte groeten vanuit Marseillan Plage (Frankrijk).

blauw_zwarte_groeten_marseillan_plage

Het lijkt ons als redaktie nog steeds erg leuk dat jullie als bezoekers van www.sknwk.nl ons mee laten genieten van jullie uitjes. Dus trek je er op uit, neem iets blauw/zwarts mee en stuur je foto’s naar De Webmaster.

 

1 september:

Laatste training tijdens zomervakantie is ook weer goed bezocht

Vandaag, donderdag 1 september 2016, was voor de laatste keer op donderdagmiddag tijdens de zomervakantie training. Op initiatief van Gerard Olijhoek was er tijdens de zomervakantie de afgelopen 5 weken op donderdagmiddag voetbaltraining bij S.K.N.W.K. Dit was voor alle S.K.N.W.K. jeugdleden (en eventueel vriendjes en/of vriendinnetjes).

Ook deze laatste training was geweldig. Het was prima weer en maar liefst 16 jeugdspelertjes hadden weer de moeite genomen naar ‘Het Springer’ te komen. Tussendoor was er uiteraard ook nog eventjes tijd om wat te drinken.

IMG-20160901-WA0005IMG-20160901-WA0006IMG-20160901-WA0007

 

2 september:

Zomervakantietraining S.K.N.W.K. was geweldig initiatief van Gerard Olijhoek

De afgelopen vijf donderdagen is er ’s middags tussen 13:30 uur en 16:30 uur getraind door de jeugd van S.K.N.W.K. op sportpark ‘Het Springer’. Gerard Olijhoek is zelf met dit idee gekomen en het bleek een groot succes. In totaal zijn er deze 5 donderdagen bijna 75 kinderen wezen trainen. Dat is toch een gemiddelde van 15 kinderen per training !!

zomertraining_18082016_2

Vanaf deze plaats de complimenten aan Gerard. En namens Gerard dank aan alle aanwezige kinderen en supporters. En uiteraard aan de heren van de onderhoudscommissie voor de versnaperingen tijdens de trainingen.

P1350906

 

3 september:

Eerste teamfoto’s al weer toegevoegd aan de website

Met de start van de bekercompetitie bij de jeugd en de competitie voor S.K.N.W.K. 1 en 2 zijn veel S.K.N.W.K.-teams inmiddels weer begonnen. Dit betekent dat er ook weer teamfoto’s kunnen worden gemaakt. De eerste twee hebben we al weer aan de site kunnen toevoegen, namelijk S.K.N.W.K. JO9-1 en S.K.N.W.K. JO11-3 (dank aan de fotografen voor het aanleveren van de foto’s.)

Onder het item Teams, elders op deze website, zijn deze foto’s geplaatst. Het is uiteraard de bedoeling dat er van alle teams een foto op deze prachtige site komt. Nu is het voor ons als redactie niet mogelijk om van alle teams een foto te komen maken. Dus bij deze een oproep aan iedereen die het maar wil lezen (leiders, trainers, ouders, supporters enz.): Willen jullie zorgen dat er van alle teams een digitale foto wordt gemaakt?

Deze kan dan gemaild worden aan de redaktie: postmaster@sknwk.nl.

Alvast allemaal hartelijk dank voor de aanlevering !!

Teamfoto’s seizoen 2016-2017:

sknwkjo9-1_2016_2017_najaar

S.K.N.W.K. JO9-1

 

sknwkjo11-3_2016_2017_najaar

S.K.N.W.K. JO11-3

 

3 september:

Wedstrijdverslag Bevelanders 2 – S.K.N.W.K. 2 (door Joris Spitholt)

Begin september, het nieuwe seizoen staat weer voor de deur. Ook voor het 2e is het weer gedaan met de rust, er gaat weer elke week gevoetbald worden! Niet alleen bij het 1e elftal, maar ook bij SKNWK 2 hebben er wat ‘transfers’ plaats gevonden. Zo hebben Davey v/d Hummel (MZC 3) en Yassin Abdulahi (onbekend) ons verlaten, maar hebben we met Timo Gonzalez, Djamil Reijnen en last but not least Carlo v/d Maas drie ‘nieuwe’ spelers binnen de selectie. Als dan ook nog ‘sterkhouders’ als George, Frank en Martin behouden blijven voor je elftal heb je op papier toch een groep met aardig wat kwaliteit.

P1470155

De eerste wedstrijd van het seizoen zou plaats gaan vinden in Kamperland tegen Bevelanders 2. Vooraf stond er 14 man op papier, helaas op het laatste moment nog wat mutaties waardoor nog wat spelers van andere elftallen zijn benaderd. Het doet mij persoonlijk heel goed dat de spelers in kwestie dan ook direct positief antwoorden en bereid zijn om mee af te reizen naar Kamperland. Dus, Martijn, Dirk-Jan, Daan, Sibren en Jarno; super!

P1470122

Van de vooraf gemaakt opstelling was dus niet veel over, dan steken we de koppen even bij elkaar. Samen met Jelle (en Carlo) dus even een opstelling gefabriekt, die zag er als volgt uit:

LINEUP111472930796407

Na een fanatieke warming up was het eindelijk tijd voor de 1e wedstrijd van het seizoen! En we kwamen goed uit de startblokken; goed druk zetten op de tegenstander en het balletje goed rond laten gaan. Vooral het middenveld en de beide spitsen hadden goede combinaties waar wel wat gevaar uit voorkwam, grootste kans was voor George die helaas niet tussen de palen mikte. De combinatie van Frank/Niels op het middenveld pakte ook goed uit, Frank veroverde de ballen en Niels is voetballend natuurlijk altijd een meerwaarde voor ons elftal. Hopelijk is dit een tandem die we dit seizoen nog vaker kunnen gaan gebruiken.

P1470137

Dan na een ruim kwartier een vervelend moment, Djamil moet er namelijk geblesseerd vanaf. Daan Slingerland van SKNWK 3 viel dus in en nam Djamil zijn positie over op de linkshalf. Jammer voor Djamil, hij begon goed aan de wedstrijd, maar hij gaat zijn minuten zeker nog maken dit seizoen.

P1470162

Het spel lag kort daarna nog even stil door een blessure bij een speler van Bevelanders. Dit brak ons een beetje op en haalde het ritme uit de wedstrijd. Kort daarna scoorde dan ook de thuisploeg door stom balverlies op het middenveld. SKNWK had het even niet meer en het was alle hens aan dek om te overleven tot de rust. De thuisploeg schoot nog op de lat maar kon verder niet direct gevaar veroorzaken, ook omdat keeper Sibren een aantal hele goede ingrepen had. Ruststand 1-0 en het was duidelijk dat we het de 2e helft anders moesten gaan doen.

P1470195

We kwamen niet helemaal wakker uit de kleedkamer want Bevelanders had kort na rust een goede mogelijkheid om de score te verdubbelen. Deze werd echter verijdeld door Sibren waardoor het ‘slechts’ 1-0 bleef. In het vervolg van de 2e helft heb ik een elftal gezien wat er vol voor ging! Iedereen deed er een schepje bovenop en hierdoor creëerden we enkele goede kansen. Frank had bijvoorbeeld de 1-1 op zijn schoen, maar helaas wist een speler van Bevelanders zijn keeper goed te helpen door het schot te blokken op de doellijn. Uiteindelijk valt de gelijkmaker toch door een van richting veranderd schot van aanvoerder Martin. Misschien geen mooie goal, maar toch; het staat weer gelijk.

P1470205

Inmiddels is Jarno dan al ingevallen voor Daan, deze was letterlijk moe gestreden aan de linkerkant. Jarno nam de linksback positie over van Timo, de laatstgenoemde schoof hiermee door naar de linkshalf. Mooi om te zien dat Jarno zo ‘makkelijk’ invalt. Degelijk, rustig en verzorgd. Gewoon vent uitschakelen en de bal inleveren bij iemand met hetzelfde shirtje, complimenten Jarno. Overigens ook complimenten voor Dirk-jan, die aan de rechterkant een sterke wedstrijd heeft gespeeld!

P1470212

Na de drinkpauze heeft spits Carlo de 2-1 op zijn schoen, hij schiet helaas over. Jammer, want Carlo speelde verder een goede wedstrijd. Hij sticht gevaar en zorgt voor ‘gif’ in de voorhoede van SKNWK 2, iets wat we na het ‘verliezen’ van Ali goed kunnen gebruiken. Het blijft dus echter spannend, vervolgens komt er een fase waarbij de bal er zowel bij ons als de thuisploeg in kan vallen. Er komen nog wat kansen over en weer, vooral Bevelanders had nog een aantal goede mogelijkheden. Ik zelf krijg dan altijd het gevoel ‘het zal toch niet’, we hebben namelijk in de afgelopen seizoen al heel vaak het deksel op onze neus gekregen in de eindfase. In de laatste fase van de wedstrijd wordt good old Martijn Neele nog ingebracht als ‘stormram’, deze wordt helaas niet echt in stelling gebracht waardoor er geen directe kansen uit voortkomen. De wedstrijd eindigd dan ook in een 1-1 gelijkspel.

P1470234

Een spannende wedstrijd die eigenlijk door beide partijen gewonnen had kunnen worden. Het voetbal was misschien niet altijd oogstrelend maar qua inzet kan ik de mannen van SKNWK 2 niks aanrekenen. Als dit de basis is voor de rest van het seizoen kunnen we dit seizoen nog wel eens aardig wat punten gaan pakken! Om te beginnen met de thuiswedstrijd volgende week tegen Nieuwdorp 2.

P1470261

Nog een extra bedankje voor de spelers die bereid waren (op het laatste moment) nog mee te gaan naar Kamperland! Zonder jullie hadden wij vandaag simpelweg niet eens kunnen starten, tof dat jullie ons zo uit de brand hebben geholpen.

Bevelanders 2 – SKNWK 2 (1-1)

Sibren van Leeuwen; Jelle Kastelein, Joris Spitholt, Martin Kiesenberg, Timo Verkaart; Dirk-jan Hoek (’80 Martijn Neele), Frank Boere, Niels Gunst, Djamil Reijnen (’15 Daan Slingerland (’65 Jarno van Nieuwenhuize)); George van Heukelom, Carlo van der Maas.

 

3 september:

MacTalbot1 is de eerste leider in de S.K.N.W.K.-Toto van dit seizoen

Vandaag is de competitie gestart in de 3e klas B. Dit betekent ook dat vanaf vandaag ook de S.K.N.W.K.-Toto weer is begonnen. Met de resultaten en voorspellingen van de 1e competitieronde is MacTalbot1 de allereerste leider in de S.K.N.W.K.-Toto.

De ranglijst is als volgt:

sknwk-2016-2017 – Voetbalpooltjes.nl

positie spelersnaam punten 
-. MacTalbot1 645 Bekijk voorspelling
-. Grippa 420 Bekijk voorspelling
-. JewannesvanNepscheuten1 390 Bekijk voorspelling
-. Deneersten/lesten 390 Bekijk voorspelling
-. t.rucker 375 Bekijk voorspelling
-. LexF 370 Bekijk voorspelling
-. Remc9 275 Bekijk voorspelling
-. Cvo 275 Bekijk voorspelling
-. Perrysnoep 240 Bekijk voorspelling
-. deNummer15 230 Bekijk voorspelling
-. JdJ 230 Bekijk voorspelling
-. AdriBout1 210 Bekijk voorspelling
-. Legioen12 210 Bekijk voorspelling
-. kenowk 210 Bekijk voorspelling
-. Donaldo 210 Bekijk voorspelling
-. SKNWK 190 Bekijk voorspelling
-. SD_11 190 Bekijk voorspelling
-. MarkOwk 190 Bekijk voorspelling
-. TeamE3 190 Bekijk voorspelling
-. valk 150 Bekijk voorspelling
-. CeesDalebout 135 Bekijk voorspelling
-. yannickos 135 Bekijk voorspelling
-. Feyenoord 135 Bekijk voorspelling
-. Olympia60-1 135 Bekijk voorspelling
-. JdK 115 Bekijk voorspelling
-. Gerwi 115 Bekijk voorspelling
-. Supervisor 115 Bekijk voorspelling
-. Louintermilano 95 Bekijk voorspelling
-. Nwksupporter 95 Bekijk voorspelling
-. Milanello 75 Bekijk voorspelling
-. Quikje 75 Bekijk voorspelling
-. Nella 20 Bekijk voorspelling

 

11 september:

Na bijna 5,5 jaar weer overwinning voor S.K.N.W.K. 1 in de 3e klas K.N.V.B.

S.K.N.W.K. 1 speelt dit seizoen eindelijk weer in de 3e klas. Dit nadat ze vorig seizoen op prachtige wijze kampioen werden in de 4e klas K.N.V.B. En dat was best lekker, want na 4 jaar een poging te hebben gedaan via de na-competitie te promoveren (en even zoveel keren was dit helaas ook niet gelukt), was het nu eindelijk raak. Zodoende kunnen de blauw/zwarten eindelijk weer op dit podium acteren.

In het seizoen 2010-2011 was het voor het laatst dat de Nieuwerkerse ploeg op dit nivo actief  was. Dat seizoen degradeerde ze na 3 jaar in de 3e klas te hebben gespeeld weer terug naar de kelder van het zaterdag amateurvoetbal in Zeeland.

Gisteren speelde S.K.N.W.K. 1 de lastige uitwedstrijd in Halsteren tegen V.V.C. ’68 1. Een ploeg die de afgelopen 9 jaar actief was in de 2e klas K.N.V.B. (waarvan zelfs 1 seizoen in de 1e klas). En na de onnodige nederlaag tegen Rillandia 1 vorige week van S.K.N.W.K. 1 (1-2) stond er best een beetje ‘druk’ op de wedstrijd. Maar S.K.N.W.K. speelde een goede wedstrijd en won gisteren terecht met 2-1.

Zo is er na bijna 5,5 jaar weer eens een overwinning voor de blauw/zwarten in de 3e klas. De laatste keer dat ze de volle buit pakten op dit nivo was zaterdag 9 april 2011. Toen was op het eigen sportpark ‘Het Springer’ Colijnsplaatse Boys 1 de tegenstander. Het werd uiteindelijk 4-0 (doelpunten van Robert Padmos 2x, Stefan Vermeer 1x en Martin Kiesenberg). Het mocht toen overigens niet baten, want uiteindelijk degradeerde S.K.N.W.K. toen dus alsnog naar de 4e klas.

Hopelijk is S.K.N.W.K. 1 nu ‘los’ en kunnen ze dit prachtige resultaat een vervolg gaan geven. Te beginnen a.s. zaterdag, 17 september 2016, in Dongen als ze aan mogen treden tegen Olympia ’60 1.

 

14 september:

Westdijk’s Kwekerijen sponsort nieuw tenue S.K.N.W.K. JO11-1

Vanavond voorafgaand aan het bekerduel tussen S.K.N.W.K. JO11-1 en Wolfaartsdijk JO11-1 werd ons jeugdteam voorzien van een prachtig nieuw tenue. Dit is gesponsord door Westdijk’s Kwekerijen. Uiteraard moest er worden geposeerd voor de ‘kiekjes’.

p1370966

Namens het bestuur overhandigde Lourus-Jan Verton (sponsorcommissie) nog een prachtige bos bloemen aan de sponsor.

p1370965

Ook vanaf deze plaats namens S.K.N.W.K. (en dan met name namens JO11-1) hartelijk dank aan Westdijk’s Kwekerijen voor dit prachtige nieuwe tenue !!

 

16 september:

Eerste selectie morgen met een kleine bus naar Dongen

Voor S.K.N.W.K. 1 staat morgen de verre uitwedstrijd tegen Olympia ’60 op het programma (te Dongen). De eerste selectie gaat morgen met een kleine bus (25 personen).

 

17 september:

Koeriersdienst Nieuwerkerk en Wim Voorbeijtel Transport sponsoren nieuw tenue S.K.N.W.K. 4

Onze baggerschuit, S.K.N.W.K. 4, werd vanmiddag voorafgaand aan het duel tegen Cortgene 1 voorzien van een schitterend nieuw tenue. Dit is gesponsord door Koeriersdienst Nieuwerkerk en Wim Voorbeijtel Transport. Hier hebben de spelers van ‘de baggerschuit’ Cecil Dalebout en Wim Voorbeijtel zelf voor gezorgd. Uniek aan de shirts is dat de spelers van het 4e net als echte profs met hun eigen naam boven het rugnummer zullen spelen.

p1380415

p1380418

Uiteraard werden er vandaag de nodige plichtplegingen gedaan. Zo waren er uiteraard bloemen en een presentje voor de sponsors. Deze werden namens het bestuur van S.K.N.W.K. overhandigd door voorzitter Arnold Schiettekatte. Daarna moest er worden geposeerd. Ook de achterkant op de plaatjes, want aan de achterzijde van de shirts staat ook een sponsor. Er werden zelfs aparte spelersfoto’s gemaakt !!

p1380404

Het nieuwe tenue heeft ‘de baggerschuit’ geen windeieren gelegd, want ze wonnen de eerste competitiewedstrijd met maar liefst 5-2 (4 doelpunten van Keu en 1 van Spiekur). Door deze eclatante winstpartij is S.K.N.W.K. 4 zelfs mede koploper (overigens won S.K.N.W.K. 3 in deze zelfde klasse met 1-0 van Colijnsplaatse Boys 1) van de reserve 5e klasse 01.

p1380422p1380423

Namens de spelers van S.K.N.W.K. 4 nogmaals hartelijk dank aan Koeriersdienst Nieuwerkerk en Wim Voorbeijtel Transport.

 

18 september:

Davey van den Hummel schenkt tegenstander S.K.N.W.K. 2 kratje bier na afloop van de wedstrijd

S.K.N.W.K. 2 speelde gisteren op sportpark ‘Den Hogen Blok’ in Zierikzee de uitwedstrijd tegen M.Z.C. ’11 3. Een weerzien met oude bekenden. Immers M.Z.C. ’11 3 staat dit seizoen onder leiding van Walter de Jonge. Hij was vorig seizoen trainer/coach van S.K.N.W.K. 1 waarmee hij het kampioenschap behaalde in de 4e klas. Naast Walter nog een oude bekende, namelijk Davey van den Hummel.

Davey kwam 3 seizoenen geleden vanuit de A-junioren van M.Z.C. ’11 naar S.K.N.W.K. Daar heeft hij 3 seizoenen lang gespeeld in S.K.N.W.K. 1/2. Overigens hield o.a. een heupblessure hem in deze periode een zeer lange tijd aan de kant.

Sinds dit seizoen is Davey weer terug op het oude nest, M.Z.C. ’11. Hij speelt daar dus in het 3e en is hiermee tegenstander van S.K.N.W.K. 2. Gisteren eindigde de wedstrijd in een 1-1 gelijkspel. Davey speelde de eerste helft en werd in de rust gewisseld door Walter.

Na afloop van de wedstrijd ontving S.K.N.W.K. 2 een kratje bier in de kleedkamer van Davey. Een mooi gebaar. Ook vanaf deze plaats willen we Davey hiervoor nogmaals hartelijk danken !!

 

18 september:

S.K.N.W.K. 1 wint ook uitwedstrijd in Dongen tegen Olympia ’60 1

Na de prima overwinning vorige week in Halsteren stond er weer een uitwedstrijd op het programma tegen het eveneens gepromoveerde Olympia ‘60 uit Dongen. Voor deze ‘verre’ uitwedstrijd werd zelfs een busje ingezet om de SKNWK-selectie te vervoeren.

p1470401
Op een goed bespeelbaar veld begon Olympia prima aan de wedstrijd. Vlotjes combinerend liet het SKNWK achter de bal aan lopen en met een sterke spits en veel beweging er omheen zag het er niet goed uit voor SKNWK. Na een knappe aanval over links werd de vrijgespeelde aanvoerder niet goed gedekt en met een hard schot liet hij SKNWK-doelman Mike Bakker kansloos, 1-0 na tien minuten.

p1470415

Olympia bleef de aanval zoeken en even later redde Mike prima op een effectbal richting de linkerhoek. Maar dat het goed zit in de kopjes bij de Nieuwerkerkers was mooi om te zien. Geleidelijk konden ze meer in de duels komen en de eerste echte counter van SKNWK was gelijk raak. Robert Padmos stuurde Remco v/d Berge weg over rechts. Hij kwam goed naar binnen en de verdediger kon Remco niet reglementair afstoppen. De scheids kon niet anders dan naar de stip wijzen en Maarten Padmos benutte het buitenkansje, 1-1.

p1470418
Daarna probeerde de thuisploeg de druk weer op te voeren, maar meer dan een paar schietkansen van rond de zestien kwam er niet uit. Aan de andere kant redde de keeper van de thuisclub nog goed op een inzet van Remco v/d Berge. Ruststand 1-1.

p1470420
Na de peptalk van trainer Perry begon SKNWK scherp aan de tweede helft. Steeds meer duels werden gewonnen en Olympia kwam niet meer aan uitgespeelde aanvallen toe. Na een kwartier in de tweede helft een fout in de opbouw bij Olympia en die werd genadeloos afgestraft. Robert Padmos bediende met een fraaie steekbal Remco v/d berge die de bal met rechts in de korte hoek schoot 1-2. Wat een ontlading weer bij iedereen van SKNWK.

p1470433

Olympia ging steeds meer risico nemen en na weer een prima uitval de voorzet van Robert Padmos werd door de ingevallen Ali Zaman op de paal geschoten. Toch kwam Olympia weer op gelijke hoogte uit een hoekschop. Hierbij ging er van alles mis in de SKNWK-defensie, 2-2.

p1470445

In de laatste 20 minuten werden Justin de Bruine en Julian van Nieuwenhuize nog ingebracht en het doel was duidelijk: dan maar proberen het zwaarbevochten punt uit het vuur te slepen. Maar het werd geen punt, het werden er zelfs drie!!

p1470496
Uit een vrije trap raakte Robert Padmos de paal en in de drukte voor het doel was het supersub Ali Zaman die weer eens op de goeie plek stond en met een halve omhaal alles en iedereen van SKNWK liet juichen, 2-3.

p1470502

Olympia probeerde het nog wel maar na een combinatie met Ali Zaman kon absolute uitblinker Remco v/d Berge alleen doorgaan op de doelman en rustig de bevrijdende 2-4 scoren.

p1470508

Even later blies de goed leidende scheidsrechter Kuipers voor het einde. Net als vorige week weer een fantastische teamprestatie waarbij iedereen er hard voor heeft gevochten. Ook een dikke pluim voor de invallers die prima invielen en lieten zien hoe belangrijk wissels zijn in een team…

p1470517

Nu op naar volgende week. De topper tegen trainer Perry Snoep zijn geliefde ploegje WHS. Komt allen SKNWK aanmoedigen op sportpark ‘Het Springer’ (aftrap is 14:30 uur), want dat zal ook weer hard nodig zijn!!

p1470520

Door: Toon v/d Berge

 

24 september:

Heerlijk mosselen gegeten vandaag bij S.K.N.W.K.

Vanmiddag waren er overheerlijke mosselen voor alle aanwezigen op sportpark ‘Het Springer’. Helaas verloor S.K.N.W.K. 1 dan wel de topper tegen W.H.S. 1 (0-3), maar dit mocht de pret zeker niet drukken. Het was gezellig druk en dat bleef het ook lang. De mosselen vonden gretig aftrek ook bij tegenstander W.H.S. Het werd zodoende toch nog een gezellige en geslaagde middag/avond, dit mede dankzij de prima weersomstandigheden.

mosselen_eten_24092016_1mosselen_eten_24092016_3

Speciale dank aan Arco Schot (van Proef Zeeland – Neeltje Jans Mosselen) die de mosselen heeft geschonken. Als dank was er voor Arco een consumptiekaart en voor zijn vrouw een prachtige bos bloemen.

mosselen_eten_24092016_2mosselen_eten_24092016_5

Verder dank aan Harald Kesteloo en Cees Dalebout voor het koken van de mossels. Verder dank aan het barpersoneel en verder iedereen die zijn of haar steentje heeft bijgedragen aan deze geslaagde dag op ‘Het Springer’.

mosselen_eten_24092016_4

 

25 september:

Perfecte competitiestarts voor S.K.N.W.K. JO19-1, JO17-1 en JO11-2

Gisteren, zaterdag 24 september 2016, werd door de meeste S.K.N.W.K.-jeugdteams al weer de 2e competitiewedstrijd afgewerkt. Na deze duels kunnen we concluderen dat S.K.N.W.K. JO19-1, JO17-1 en JO11-2 perfecte starts kennen met ‘6 uit 2’. JO19-1 (voorheen A-junioren) versloeg gisteren op het eigen sportpark ‘Het Springer’ Bruse Boys JO19-1 met maar liefst 6-0.

p1380812

Op het veld ernaast, veld 2, gaf S.K.N.W.K. JO17-1 ‘de mannen’ van van M.Z.C. ’11 JO17-3 een soort van voetballes. Uiteindelijk wonnen de blauw/zwarten met maar liefst 11-0. ’s Ochtends vroeg had S.K.N.W.K. JO11-2 helemaal niets heel gelaten van Luctor ’88 JO11-2. De teller stokte uiteindelijk bij 12-1. Zodoende hebben deze drie jeugdteams dus na 2 competitierondes nog geen punt verspeeld.

p1380564

Ook S.K.N.W.K. JO11-3 is nog ongeslagen. Echter voor hen gisteren geen volle buit, maar zij wisten uiteindelijk na een spannende ‘pot’ één puntje mee te nemen uit Oud Vossemeer na het 4-4 gelijke spel.

p1380642

S.K.N.W.K. JO13-1 herstelde zich van de nipte nederlaag van vorige week. Zij wonnen gisteren het uitduel tegen Steenbergen JO13-2 met 0-3. S.K.N.W.K. JO15-1 speelde gisteren pas haar eerste competitiewedstrijd (vorige week waren zij nog vrij). Tegen de andere blauw/zwarten uit de competitie (Smerdiek JO15-1) werd helaas met 4-1 verloren.

p1380582

Voor S.K.N.W.K. JO9-1 (F1)  duurde de wedstrijd tegen Brouwerhaven JO9-1 ‘slechts’ één helft te lang. Na een 2-2 ruststand verloren de Nieuwerkerkers uiteindelijk nog vrij ruim met 2-6. Ook onze meiden van S.K.N.W.K. MO15-1 verloren gisteren op ‘Het Springer’. Ze hielden lang stand, maar moesten uiteindelijk met 0-3 haar meerdere erkennen in Bevelanders MO15-1.

p1380771

A.s. zaterdag, 1 oktober 2016, voor alle teams weer nieuwe kansen om bijvoorbeeld de perfecte serie voort te zetten of om de negatieve spiraal te doorbreken. Succes allemaal, maar bovenal heel veel (voetbal)plezier toegewenst !!

 

30 september:

Laatste donderdag van de maand was weer gezellig en het eten verrukkelijk

Voorgaande seizoenen was het gebruikelijk dat er elke laatste donderdag van de maand iets te eten was in de kantine na afloop van de trainingen. Afgelopen seizoen is dit er een beetje bij ingeschoten, maar dit seizoen gaat het weer gewoon gebeuren !! Te beginnen dus gisteren, donderdag 29 september 2016.

Er is inmiddels al een heus schema gemaakt wie wanneer ‘mag’ koken en welk thema. Gisteren was het thema ‘Spaans’. En het moet gezegd, Maarten, Machiel en Steven hebben echt hun best gedaan !! Het was heerlijk.

Volgende laatste donderdag van de maand is 27 oktober. Dan is het de beurt aan Yannick, René en Niels. Het thema is dan ‘Duits’.