Jaaroverzicht www.sknwk.nl van 2016 (oktober)

Nu het jaar 2016 er bijna opzit, willen we toch nog even terug kijken naar het afgelopen jaar. Dit doen we d.m.v. in de laatste weken van dit jaar het jaar 2016 ‘samen te vatten’. Uiteraard gebeurde er veel meer (wilt u alles zien, kunt u via nieuwsarchief alles terugkijken). Vandaag oktober 2016.

1 oktober:

Wedstrijdverslag Kloetinge 4 – S.K.N.W.K. 2

Zo, 3 punten in de tas en op naar volgende week! Het gebeurt niet vaak dat we thuis komen uit Kloetinge met de winst op zak, maar vandaag was geen gewone dag. De voortekenen waren niet bijzonder zonnig, zo waren er veel aanwezigen waardoor we met maar 12 (!) man weg moesten, waaronder de eigenlijk nog licht geblesseerde Rob v/d Sleen. Gelukkig was er in Pierlo (Pierre Ruyssenaars) nog een vedette van het 4e gevonden die ons uit de brand wilde helpen, waardoor we in ieder geval met 11 man konden starten. De opstelling zag er als volgt uit:

lineup111475338095856

 

Tja je hebt van die dagen dat iedereen fit is en dat je moeilijke keuzes moet maken tijdens het wisselen. Je zult ook altijd zien dat wanneer je slechts 1 wisselspeler hebt je die keihard nodig hebt. Carlo viel namelijk al bij zijn 1e balcontact uit met een op het oog ernstige knieblessure. Rob kon zich dus gelijk gaan voorbereiden op ruim 85 minuten voetbal op het kunstgrasveld in Kloetinge. Gelukkig is Piet Hillebrand meegereisd naar Kloetinge, hij neemt dus de vlag van Rob over aangezien Carlo amper kan lopen. Piet heeft dus vrijwel de gehele wedstrijd (op teenslippers) foutloos de vlag gehanteerd, keurig PH!

p1390440

 

Niet gek dat we dan na zo’n 15 minuten spelen met 1-0 achter komen. De linksbuiten van Kloetinge, bovendien één van de gevaarlijkste mensen van de thuisploeg, gaf de bal perfect voor en de doorgelopen spits van Kloetinge kon vrij binnenkoppen. Balen, maar we moeten door. Schouders eronder dus en proberen verzorgd te gaan voetballen! In het begin waren we namelijk erg rommelig en hadden we veel balbezit.

p1390455

Uiteindelijk komt SKNWK wat beter in de wedstrijd, dit resulteert uiteindelijk in de verdiende gelijkmaker. Frank loopt goed door (na perfecte coaching van Neele en Kies) op een kopbal van Colin en schiet de bal in de hoek. Keeper kansloos en we zitten weer in de wedstrijd: 1-1. Tot de rust weinig noemenswaardige kansen, de ruststand is dan ook 1-1.

p1390436

De tweede helft gaan we in zoals we al vaker hebben gespeeld dit seizoen. Vanuit de organisatie en niet te veel kiezen voor de lange bal. Vooral Jelle is met zijn loopacties vanuit de counter een plaag voor de defensie van Kloetinge. SKNWK komt nog goed weg als keeper Neele onder de bal door duikt en een speler van de thuisploeg op de lat schiet. Het loopt echter goed af en de stand blijft 1-1. Tja, verdiend of niet, dat maakt ons eigenlijk helemaal niks uit. Jelle gaat goed door en schiet de bevrijdende 1-2 binnen!! Kloetinge probeert nog wat te forceren door de laatste man door te schuiven naar voren en 1 op 1 te gaan spelen. Dit sorteert echter geen effect, in tegenstelling zelfs! Door een kleine blunder van de keeper schiet Lex SKNWK nog op 1-3, misschien niet het mooiste doelpunt maar toch wel lekker. De marge is dan 2 en eigenlijk komt de winst niet meer in gevaar.

p1390458

Ik weet eigenlijk niet waar ik moet beginnen. Iedereen was goed, iedereen heeft 100% zijn best gedaan zonder iemand tekort te doen. De verdediging stond als een huis, het middenveld was zowel verdedigend als aanvallend een cruciale factor en de aanvallers hebben meer dan hun steentje bijgedragen. En natuurlijk, zoals al vaker in dit prille seizoen, was Martijn Neele een super belangrijk tussen de palen. Keurig mannen, iedereen was vandaag top! Op naar de volgende wedstrijd, een thuis wedstrijd tegen Kruiningen 2!

p1390466

Kloetinge 4 – SKNWK 2 (1-3)

Martijn Neele; Lex Folmer, Joris Spitholt, Martin Kiesenberg, Leon Pollemans; Jelle Kastelein, Frank Boere, Colin Duinhouwer, Timo Verkaart; Carlo v/d Maas (‘1 Rob v/d Sleen), Pierre Ruyssenaars.

Door:Joris Spitholt

 

1 oktober:

Remco v/d Berge maakt er 2 namens S.K.N.W.K. 1, Wilco de Valk scoort 2x voor ‘de baggerschuit’

Logo topscorer

Vandaag, zaterdag 1 oktober 2016, kwamen opnieuw alle vier onze seniorenteams een competitiewedstrijd. Het was deze keer een succesvol weekend. Zowel S.K.N.W.K. 1 als 2 wonnen de uitwedstrijd met 1-3 van respectievelijk N.O.A.D. ’67 1 en Kloetinge 4. S.K.N.W.K. 3 verspeelde voor het eerst punten dit seizoen. Ze bleven op eigen veld op 4-4 steken tegen W.I.K. ’57 2. S.K.N.W.K. 4 herstelde zich netjes van de nederlaag vorige week tegen Colijnsplaatse Boys 3. Ze wonnen zeer overtuigend met 6-2 van Brouwershaven 2.

S.K.N.W.K. 1 won dus de lastige uitwedstrijd bij N.O.A.D. ’67 1 met 1-3. Grote man was Remco v/d Berge met 2 doelpunten. Hiermee heeft hij inmiddels toch een seizoenstotaal van 4. De andere treffer kwam van Machiel Schot die hiermee op twee doelpunten komt dit seizoen.

Het 2e won op het kunstgras in Kloetinge met 1-3 van Kloetinge 4. Frank Boere bracht beide ploegen op 1-1. In de 2e helft scoorden Jelle Kastelein en Lex Folmer. Voor Frank en Lex was het eerste doelpunt van het seizoen. Jelle maakte al weer zijn 2e.

S.K.N.W.K. 3 speelde met 4-4 gelijk tegen W.I.K. ’57 2. Dirk-Jan Hoek maakte één van de vier doelpunten en bracht zijn seizoenstotaal op 3. Kevin Schiettekatte, Christian van Vossen en Kristian Bouwman waren de andere drie die trefzeker waren. Voor Kevin en Kristian het eerste competitiedoelpunt van het seizoen 2016-2017. Christian van Vossen maakte zijn 2e van het seizoen.

p1390475

Wilco de Valk was vanmiddag 2x trefzeker namens S.K.N.W.K. 4 in de met 6-2 gewonnen wedstrijd tegen Brouwershaven 2

Nadat hij vorige week nog afwezig was, was clubtopscorer Wim Voorbeijtel deze keer wel aanwezig bij het 4e. Hij maakte er dan ook gelijk weer 3 en komt na twee gespeelde wedstrijden op 7 doelpunten. Een mooi gemiddelde van 3,5 treffer per wedstrijd. Wilco de Valk scoorden 2x voor het 4e. Zijn eerste doelpunten van het seizoen. René ‘Spiekur’  v/d Bos was ook één keer trefzeker en heeft nu ook 2 doelpunten op zijn naam.

Zodoende blijft Wim Voorbeijtel de clubtopscorer bij de senioren, nu al met 7 doelpunten. Remco v/d Berge is de nummer 2 en Dirk-Jan Hoek de nummer 3.

De stand aan kop van de ranglijst na vandaag is als volgt:

Wim Voorbeijtel S.K.N.W.K. 4 7
Remco v/d Berge S.K.N.W.K. 1 4
Dirk-Jan Hoek S.K.N.W.K. 3 3
René v/d Bos S.K.N.W.K. 4 2
Jelle Kastelein S.K.N.W.K. 2 2
Carlo v/d Maas S.K.N.W.K. 2 2
Wilco de Valk S.K.N.W.K. 4 2
Machiel Schot S.K.N.W.K. 1 2
Christian van Vossen S.K.N.W.K. 3 2
Ali Zaman S.K.N.W.K. 1 2

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2016-2017

 

1 oktober:

Prachtig gebaar van Tholense Boys voor scheidsrechter Toon v/d Berge

Vandaag speelde S.K.N.W.K. JO13-1 de thuiswedstrijd tegen Tholense Boys JO13-1. Dit duel stond onder leiding van scheidsrechter Toon v/d Berge. Na afloop van de wedstrijd kreeg Toon van tegenstander Tholense Boys een presentje. Het is namelijk de week van de scheidsrechter.

Een prachtig gebaar !!

week_van_de_scheidsrechter_2016

 

5 oktober:

Niet voetballen tegen de muur van de schietvereniging en kantine !!

We zijn als vereniging aansprakelijk gesteld door de schietvereniging voor schade aan hun dak / dakgoten doordat jeugdleden van S.K.N.W.K. de muur van het gebouw gebruiken als ‘voetbalmuur’. Of dit terecht is of niet (hierover zijn we in gesprek), het feit dat we hierop worden aangekeken is al vervelend genoeg.

Bij dezen daarom een dringende oproep aan alle jeugdleiders/trainer om bij de trainingen en wedstrijden onze jeugdleden te vragen de muur niet te gebruiken als voetbalmuur. Ditzelfde geldt voor de muur van onze eigen kantine, aan de kant van de kleedkamer van de scheidsrechter / oude ingang, want daartegen wordt vaak een balletje getrapt.

Graag willen we de jeugd verwijzen naar onze eigen voetbalmuur op de kop van het trainingsveld. Die is daar namelijk wél voor bedoeld!

Dank voor jullie medewerking!

Bestuur S.K.N.W.K.

 

8 oktober:

Er staat geen maat op ‘Keu’ met inmiddels al 11 treffers voor S.K.N.W.K. 4

Logo topscorer

Vandaag, zaterdag 8 oktober 2016, kwamen opnieuw alle vier onze seniorenteams een competitiewedstrijd. Deze keer met wisselende resultaten. S.K.N.W.K. 1 verloor de derby tegen Duiveland 1 nipt met 2-3. S.K.N.W.K. 2 hield de punten wel op ‘Het Springer’ door een 2-1 overwinning op Kruiningen 2. Het 3e was in Kamperland niet opgewassen tegen Bevelanders 3 (4-0). S.K.N.W.K. 4 won ruim met 7-1 in Burgh-Haamsteden van FC De Westhoek 4.

S.K.N.W.K. 1 verloor dus voor de 3e keer op rij een thuisduel. Nu was Duiveland met 2-3 te sterk voor de blauw/zwarten. Remco v/d Berge scoorde zijn 5e van het seizoen. Robert Padmos zorgde met zijn 1e doelpunt deze competitie nog voor een spannend slot. Helaas bleef het bij 2-3.

Het 2e won voor de 3e keer op rij. Nu was Kruiningen 2 kind van de rekening. Colin Duinhouwer en Timo Verkaart (in de absolute slotfase) scoorden de doelpunten. Voor beiden het 1e doelpunt deze competitie.

Voor S.K.N.W.K. 3 dit weekend geen (doel)punten. Dat geldt wel voor het 4e dat in dezelfde klasse FC De Westhoek 4 declasseerde. Het werd maar liefst 1-7. Wim Voorbeijtle maakte er maar liefst 4 en staat al weer op 11 doelpunten (na 4 gespeelde wedstrijden, waarvan hij er maar 3 aanwezig was). Martijn Neele scoorde de 0-1. De openingstreffer en voor Neele zelf zijn eerste doelpunt van het seizoen. René v/d Bos maakte er ook ééntje en komt op 3. Het andere doelpunt was een eigen doelpunt.

Zodoende blijft Wim Voorbeijtel de clubtopscorer bij de senioren, nu dus al met 1 doelpunten. Remco v/d Berge is de nummer 3 met 5 doelpunten.

De stand aan kop van de ranglijst na vandaag is als volgt:

Wim Voorbeijtel S.K.N.W.K. 4 11
Remco v/d Berge S.K.N.W.K. 1 5
René v/d Bos S.K.N.W.K. 4 3
Dirk-Jan Hoek S.K.N.W.K. 3 3
Jelle Kastelein S.K.N.W.K. 2 2
Carlo v/d Maas S.K.N.W.K. 2 2
Wilco de Valk S.K.N.W.K. 4 2
Machiel Schot S.K.N.W.K. 1 2
Christian van Vossen S.K.N.W.K. 3 2
Ali Zaman S.K.N.W.K. 1 2

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2016-2017

 

8 oktober:

Geslaagd bezoek van voetbaldier Chris Resing aan S.K.N.W.K.

Vanmorgen maakten we al melding van Chris Resing naar sportpark ‘Het Springer’. Hij is een voetballiefhebber pur sang en dan met name van het zaterdag amateurvoetbal. Hij heeft zich als doel gesteld om alle zaterdagverenigingen t/m de 2e klas minimaal één keertje een bezoek te brengen. Af en toe met een uitstapje naar de 3e klas, zoals vandaag dus in de 3e klas B K.N.V.B. Zuid 1.

Chris zag S.K.N.W.K. 1 met 2-3 verliezen van Duiveland 1. Hij genoot zowel voor, tijdens als na de wedstrijd van het gezellige sfeertje op sportpark ‘Het Springer’. Uit handen van Martijn Neele mocht Chris nog een S.K.N.W.K.-sjaal en muismat ontvangen. Ook de S.K.N.W.K.-ers genoten overigens van de komst van Resing en van de geweldige anekdotes, want wat die man allemaal al voor clubs en accommodaties gezien heeft in zijn carrière en welke mensen hij allemaal al gesproken heeft. Het was echt prachtig om al die verhalen te horen.

chris_resing_1chris_resing_2

Vanaf deze plaats willen we Chris danken voor zijn komst en we hopen dat hij er net zoveel plezier aan heeft beleefd als wij aan zijn komst naar Nieuwerkerk. Wie weet tot een volgende keer !?

 

9 oktober:

Opnieuw een dankwoordje aan Bom Bouw voor gebruik van steiger

Gisteren heeft CTV Voetbal video opnames gemaakt van de derby S.K.N.W.K. 1 – Duiveland 1. Voor cameraman Gianni Tahitu van CTV was hiervoor speciaal een steiger opgebouwd. Ook deze keer mochten we deze gebruiken van Bom Bouw uit Nieuwerkerk.

p1470687

Afgelopen vrijdag heeft Arjan Bom de steiger zelf afgeleverd en opgebouwd.

bom_bouw_steiger_3

Uiteraard ook vanaf deze plaats nogmaals hartelijk dank voor het gebruik !!

bom_bouw_steiger_2

 

11 oktober:

Tenaamstelling S.K.N.W.K. 3 en 4 blijft ST SKNWK/Duiveland/Ouwerkerk 3 en 4

Zoals eerder vermeld op deze site kunnen we (we zijn Duiveland/Ouwerkerk/S.K.N.W.K.) omdat er een fusie-onderzoek gaande is in geval van nood over en weer spelers ‘lenen’ van elkaar lenen. Dit helpt vooral SV Ouwerkerk want zij heeft het soms lastig om een elftal ‘op de been te brengen’. De reglementen van de K.N.V.B. bieden die mogelijkheid voor de zogeheten B-categorie. Dit zijn het 1e van SV Ouwerkerk (dat komt niet uit bij de standaardelftallen), het 3e en 4e van S.K.N.W.K. en het 3e en 4e van SV Duiveland. Door dit formeel te regelen via de K.N.V.B. zijn ook risico’s afgedekt bij blessures.

Sinds recent is dit ook verwerkt binnen Sportlink, het registratiesysteem van de KNVB. Helaas heeft dit blijkbaar ook gevolgen voor registratie van de betreffende elftallen. Ons 3e elftal bijvoorbeeld heet nu ineens ‘ST SKNWK/Duiveland/ Ouwerkerk 3’ en het 3e elftal van SV Duiveland heeft exact dezelfde registratie.

Inmiddels is er navraag gedaan bij de K.N.V.B. om dit weer te wijzigen. Echter als we willen samenwerken op bovengenoemde manier is de consequentie dat de tenaamstelling blijft zoals deze nu is dus ST SKNWK/Duiveland/Ouwerkerk 3 en ST SKNWK/Duiveland/Ouwerkerk 4. Dit kunnen we alleen weer veranderen als we de samenwerking weer zouden stop zetten. Het is een beetje lastig, maar we zullen het er dus mee moeten doen.

Uiteraard blijven we op de website ‘gewoon’ alleen S.K.N.W.K. 3 en 4 vermelden.

 

14 oktober:

Gerry v/d Sande unaniem gekozen tot nieuwe secretaris S.K.N.W.K.

Vanavond, vrijdag 14 oktober 2016, tijdens de Bijzondere Algemene Ledenvergadering is Gerry v/d Sande door de aanwezige leden unaniem gekozen tot nieuwe secretaris. Jammer was ook nu weer dat ook deze vergadering weer zeer matig werd bezocht. Echter wel een dankwoordje aan die leden die wel de moeite hebben genomen naar de kantine te komen.

Vanaf deze plaats willen we Gerry van harte feliciteren met deze benoeming en hem heel veel plezier en succes toewensen als bestuurslid.

 

16 oktober:

Oktoberfest in Biergarten S.K.N.W.K. was super gezellig !!

Na 4 jaar was er gisteren weer eens een themafeestje bij S.K.N.W.K. Een heus Oktoberfest. De kantine van S.K.N.W.K. was omgetoverd tot een ‘Biergarten’. Mede door de aankleding en de 85 aanwezigen (die bijna allemaal in gepaste kledij waren gekomen) zag het er zeer sfeervol en gezellig uit. En dat was het dan ook zeker.

p1400625

Rond het klokje van 19:00 uur druppelden de eersten binnen. Als welkomstdrankje was er een Flugeltje. Iedereen op de foto voor de prachtige S.K.N.W.K. Oktoberfest poster. Er stonden twee barbecues op het dakterras waar een braadworst of saté kon worden genuttigd. Dit met salades en stokbrood, pindasaus en kruidenboter/kruidenkaas zorgde ervoor dat iedereen zijn buikje vol kon eten. En er was meer dan genoeg !!

p1400615

Het ‘normale’ bier was deze avond ingeruild voor Warsteiner. Voor de liefhebbers was er ook nog Erdinger. Daarnaast kon iedereen zoals bij een Oktoberfest hoort zijn bier in een bierpul doen (al dan niet met bel !!). Dit bleek ook een heel groot succes te zijn.

p1400570

Het is lastig om mensen persoonlijk te bedanken, omdat dan snel iemand vergeten wordt. Maar vanaf deze plaats dank aan de organisatie, mensen achter de bar, de heren van de bbq, enkele bedrijven voor de medesponsoring (korting), alle aanwezigen en verder iedereen die we dan nog vergeten zijn !!

p1400679

Bekijk meer foto’s elders op de site in Het Fotoboek.

 

16 oktober:

Eerste (doel)punten voor S.K.N.W.K. MO15-1 dit seizoen

De meiden van S.K.N.W.K. MO15-1 hebben gisteren een knappe en mooie overwinning geboekt bij Krabbendijke MO15-1. Door treffers van Lisa de Valk en Daphne van Dijke wisten de blauw/zwarten met 0-2 te winnen. Dit zijn de eerste twee doelpunten voor MO15-1 en dit zorgt er gelijk voor dat ze van de hatelijke ‘nul’ af zijn in de competitie.

Meiden (en trainers/leiders) van harte gefeliciteerd met dit geweldige resultaat. Ga zo door !!

De stand is op dit moment als volgt:

sknwk_mo15_1_stand_per16102016

 

17 oktober:

Leider S.K.N.W.K. 1 Toon v/d Berge opgenomen in het ziekenhuis

Elftalleider van S.K.N.W.K. 1 Toon v/d Berge is met een dubbele longontsteking opgenomen in het ziekenhuis. Toon voelde zich al een paar dagen heel slecht en nu naar blijkt tobt hij dus een dubbele longontsteking. Inmiddels krijgt hij in het ziekenhuis antibiotica toegediend.

Vanaf deze plaats willen we Toon van harte beterschap en sterkte toewensen.

 

18 oktober:

Ook Banus Neele opgenomen in het ziekenhuis

Naast 1e elftalleider Toon v/d Berge is ook vrijwilliger (en lid van de onderhoudscommissie) van S.K.N.W.K. Banus Neele opgenomen in het ziekenhuis. Banus is vorige week getroffen door een lichte beroerte. Hij ligt op dit moment ter observatie in het ziekenhuis.

Vanaf deze plaats willen we Banus van harte beterschap en sterkte toewensen.

 

20 oktober:

Blauw/zwarte groeten: New York (U.S.A.)

De redactie van deze website heeft weer een foto mogen ontvangen voor het item ‘Blauw/zwarte groeten uit…..’. Hiervoor uiteraard hartelijk dank.

S.K.N.W.K. 4-speler Max de Reus doet iedereen de blauw/zwarte groeten vanaf Times Square in New York.

blauw_zwarte_groeten_max_de_reus_newyork

Het lijkt ons als redaktie nog steeds erg leuk dat jullie als bezoekers van www.sknwk.nl ons mee laten genieten van jullie uitjes. Dus trek je er op uit, neem iets blauw/zwarts mee en stuur je foto’s naar De Webmaster.

 

22 oktober:

S.K.N.W.K. 40+ speelt gezellig toernooitje bij ASV Brouwershaven

Gisteren, vrijdag 21 oktober 2016, was er op Schouwen-Duiveland voor de tweede keer dit seizoen weer 40+ voetbal. Organiserende van deze eerste editie was ASV Brouwershaven. Net als de eerste editie bij S.K.N.W.K. (toen waren Ouwerkerk, Renesse, Brouwershaven en S.K.N.W.K. aanwezig) ook deze keer maar een matige bezetting met slechts 4 teams (gastheer Brouwershaven, Duiveland, Renesse en S.K.N.W.K.). Echter dit mocht de pret niet drukken van de wel aanwezige teams. Ook de (weers)omstandigheden waren prima voor een voetbalavondje. Alle ingrediënten voor een geslaagd avondje en dat werd het dus ook.

20161021_18203620161021_192108

Rond het klokje van 18:30 uur werd verzameld op sportpark ‘Onder de Molen’. Om 19:15 uur werd de eerste wedstrijd gespeeld (op een half veld 7 tegen 7). Doordat er slechts 4 teams aanwezig waren, werd er maar op één veld gespeeld. Voor S.K.N.W.K. 40+ betekende dit dat ze ruim de tijd hadden voor een bakje koffie, want zij hoefden pas om 20:05 uur voor het eerst in aktie te komen.

20161021_19534420161021_19534520161021_19540120161021_195404

Iets voor 21:30 uur alle wedstrijdjes gespeeld. Na eerst een versnapering te hebben genuttigd in de kantine was het tijd voor een warme douche en daarna kon de 3e helft worden gestart onder het genot van een hapje en drankje. Daarnaast werd alvast vooruit gekeken naar de 3e editie. Deze is op vrijdag 18 november a.s.. Dit is bij FC De Westhoek.

20161021_20122520161021_20123820161021_201254

Het zou nog lang heel gezellig blijven ‘Onder de Molen’.

20161021_20202120161021_20345520161021_203507

Dank aan ASV Brouwershaven voor de organisatie en gastvrijheid.

20161021_20592920161021_214214

 

23 oktober:

Technische staf S.K.N.W.K. JO11-3 zat gisteren op De Eretribune

De technische staf van S.K.N.W.K. JO11-3, Eddie Kiesenberg (trainer) en zijn zoon Martin (coach), was gisteren te gast in de studio bij Fox Sports bij het programma De Eretribune. Dit programma met de presentatoren Jan-Joost van Gangelen en Hélène Hendriks is elke zaterdag vanaf 18:00 uur live te zien bij Fox Sports.

img-20161023-wa0003

Eddie en Martin hebben gisteren tijdens de uitzending in de studio gezeten. Ze moesten er gisteren om 17:00 uur zijn. Tot 17:30 uur was er de mogelijkheid om iets te eten. Daarna kregen ze instructies van de sfeermaker van het programma en moesten ze een plaatsje in de studio gaan opzoeken. Ze hadden prima plaatsen, want zowel Eddie als Martin zijn veelvuldig in beeld geweest.

img-20161023-wa0004

Vanaf 18:00 uur tot 19:45 uur was de uitzending van De Eretribune. Tijdens de uitgezonden wedstrijd kun je gewoon rondlopen door de studio en de wedstrijd bekijken en zijn er hapjes en drankjes. Na de wedstrijd wordt deze uiteraard nog geanalyseerd met de mensen aan tafel (o.a. Arnold Bruggink en Hugo Borst). Na de uitzending was er ook nog een foto momentje.

img-20161023-wa0006img-20161023-wa0007img-20161023-wa0009img-20161023-wa0010img-20161023-wa0011img-20161023-wa0013img-20161023-wa0014

 

24 oktober:

De 1e dag van 10e editie Z.L.M. Voetbal 2-daagse Fun & Voetbal bij S.K.N.W.K. zit er al weer op

De eerste dag van de Z.L.M. Voetbal 2-daagse Fun & Voetbal op sportpark ‘Het Springer’ zit er al weer op. Onder prima weersomstandigheden werd vanmorgen om 10:00 uur gestart. Inmiddels kunnen we wel spreken van een traditie, want dit jaar wordt dit evenement al weer voor de 10e keer gehouden bij S.K.N.W.K.

p1480001

Morgen, dinsdag 25 oktober 2016 vanaf 10:00 uur, de 2e en tevens laatste dag van deze 10e editie. Hopelijk werken de weergoden ook morgen nog een beetje mee. Samen met de trainers, begeleiders en andere vrijwilligers gaan de 42 deelnemertjes er voor zorgen dat deze dag net zo leuk wordt.

p1470941

We wensen iedereen alvast heel veel plezier toe voor morgen !! Bekijk meer foto’s van deze 1e dag elders op onze site in Het Fotoboek.

p1480054

 

25 oktober:

Ook de 10e editie van de Z.L.M. Voetbal 2-daagse Fun & Voetbal bij S.K.N.W.K. was weer geweldig

Vandaag, dinsdag 25 oktober 2016, was de 2e en dus laatste dag van de Z.L.M. Voetbal 2-daagse Fun & Voetbal op sportpark ‘Het Springer’. Al weer voor de 10e keer (!!) werd dit evenement traditioneel bij S.K.N.W.K. gehouden in de herfsvakantie. Het aantal deelnemertjes bleef wat achter bij voorgaande edities, maar toch ook deze keer weer 42 enthousiaste jongens en meisjes die twee dagen hebben genoten van ‘Fun & Voetbal’.

p1480125

Ondanks het feit dat we al eind oktober zitten, waren ook de weergoden ons deze keer weer goed gezind. Zelfs het zonnetje stak af en toe zijn licht nog eventjes op boven ‘Het Springer’. Dit opgeteld bij het enthousiasme van alle aanwezigen (deelnemertjes, trainers, vrijwilligers, supporters e.v.a.) zorgt ervoor dat we weer terug kunnen kijken op twee fantastische dagen.

p1480190

Vanaf deze plaats uiteraard weer een dankwoordje aan alle vrijwilligers die hebben meegewerkt aan deze 10e editie van deze Z.L.M. Voetbal 2-daagse.

p1480295

Bekijk de foto’s van dag 1 en dag 2 van deze Z.L.M. Voetbal 2-daagse Fun en Voetbal elders op de site in Het Fotoboek.

p1480313

 

30 oktober:

S.K.N.W.K. 4 is in ieder geval voor één week trotse koploper in reserve 5e klasse 01

Door de resultaten van gisteren is onze ‘baggerschuit’, S.K.N.W.K. 4 in ieder geval voor één week de trotse koploper van de reserve 5e klas 01. ‘De Oudjes’ wonnen zelf in een doelpuntrijk duel in Kerkwerve tegen W.I.K. ’57 2 met 3-5. En omdat mede-koploper tot gisteren, Bruse Boys 4, niet in aktie kwam tegen M.Z.C. ’11 5 (‘Bru’ had niet voldoende spelers), is S.K.N.W.K. 4 nu alleen leider in de klasse.

A.s. zaterdag speelt S.K.N.W.K. 4 op eigen opnieuw een derby. Dan is Z.S.C. ’62 3 te gast op ‘Het Springer’. Aftrap is om 14:30 uur.

Stand is op dit moment als volgt:

sknwk4_stand_per_30102016

 

30 oktober:

S.K.N.Wo.K. 3 had gisteren geslaagd etentje

Geen voetbal dit weekend voor S.K.N.W.K. 3. Maar gisteren toch nog een pittig potje op het programma, want ze zijn gaan wokken in Oosterland bij De Wok van Zeeland. Rond 19:30 uur begon het etentje met spelers, sponsors en scheidsrechter. Na een heerlijk etentje werd op de terugweg nog even gepauzeerd bij Café Charlie in Nieuwerkerk.

sknwk3_wokken_29102016_3

Gelukkig kon vannacht de klok nog een uurtje terug worden gezet. Daar hebben ze bewust ook op gewacht zodat ze 03:00 uur (nieuwe tijd) bijna allemaal thuis waren.

sknwk3_wokken_29102016_3

Het was van horen zeggen een geslaagd en gezellig avondje uit voor S.K.N.Wo.K. 3 !!

sknwk3_wokken_29102016_4