Jordan van Langevelde is volgende nieuwe gezicht

Logo RudeStats

Met de aanstelling van Jordan van Langevelde als trainer bij Wemeldinge is het zesde nieuwe gezicht in het Zeeuwse trainersgilde een feit. Eind vorig jaar constateerde ik op deze plek al de komst van een nieuwe generatie trainers; die ontwikkeling wordt volgend seizoen doorgezet. En naar verwachting zullen er nog wel meer nieuwe namen bijkomen. 

Dit seizoen staan er bij de eerste elftallen vijf trainers aan het roer die hun debuut als hoofdverantwoordelijke maken. Dat zijn Rogier Veenstra (Zeelandia Middelburg), Pim Bruins (Krabbendijke), Perry Snoep (SKNWK), Salim Ben Sellam (Zeeland Sport) en Edwin Indeweij (Waarde). Nu al is dat aantal voor volgend seizoen overtroffen (zie tabel hieronder).

Een stuk of twintig Zeeuwse clubs heeft voor volgend seizoen nog geen hoofdtrainer (klik hier voor de trainerstombola). Daar zal vast nog wel een debutant bij zitten.

trainers

Voor meer van deze leuke statistieken in het Zeeuwse Amateurvoetbal kunt u terecht op de volgende website: http://rudestats.wordpress.com/