SKNWK en Duiveland zeer gehavend, IJzelenberg op de bank

Zaterdag-derdeklasser SKNWK heeft er dit seizoen wel eens beter voor gestaan met de beschikbaarheid en fitheid van haar spelers.

Trainer Perry Snoep kan zaterdag op sportpark Het Springer tegen Olympia’60 geen beroep doen op Emiel Kuijten, Robbert Uijl, Remco Veenboer en Maarten Padmos (allen geblesseerd), Remon de Jonge (geschorst), Yannick van der Cingel en Ali Zaman (beiden weg). ,,En dan heb ik nog een paar twijfelgevallen maar die kunnen wel spelen, denk ik”, aldus Snoep. Medepoulegenoot Duiveland staat er voor het treffen met VVC’68 niet veel beter voor. Blessures zijn er voor Simon de Bruine, Marcel de Bruine en Barry Steenpoorte, geschorst zijn Marcel Zwager en Rudi Koster en met vakantie zijn Robert de Bruine en Jelmer Stouten. Lichtpuntje is Leen IJzelenberg die na lang blessureleed plaatsneemt op de bank.

In de vierde klasse B kennen ZSC’62 en WIK’57 nauwelijks personele zorgen. De Kerkwervenaars zijn tegen Smerdiek compleet en ZSC’62 mist tegen Hansweertse Boys alleen doelman Raymon Bodbijl. FC De Westhoek reist naar Bevelanders, de nummer twee van de vierde klasse A, zonder de geschorste Dennis Schuitemaker en de geblesseerden Wouter van den Berge en Milan Roelofs.

MZC’11 gaat in de eerste klasse C naar VVGZ en doet dat zonder het kwartet Dennis Dekker (buitenland), Niels Zoutewelle en Rob Schalkoort (blessures) en Jesse van der Linde (geschorst). Bruse Boys, koploper in de tweede klasse E, treft thuis Oostkapelle en moet wel een beetje puzzelen. Geblesseerd zijn Tom Blomaard, Julian van Nieuwland en Marc Bij de Vaate, afwezig zijn Mats Willemse, Domenique van den Berge, Tim von Unen en Koen van den Berge.