Meiden van S.K.N.W.K. MO15-1 weten zelfs met 10 speelsters te winnen !!

Vorige week konden we al melden dat onze meiden van S.K.N.W.K. MO15-1 bezig zijn aan een prima voorjaarscompetitie. Na 4 gespeelde duels stonden ze aan kop van de ranglijst met 10 punten. Ze hadden zelfs nog geen enkele tegentreffer hoeven te incasseren.

Gisteren stond er een zware opgave voor MO15-1. Ze moesten de uitwedstrijd naar Koewacht MO15-1. Een ploeg die niet heel hoog op de ranglijst staat, maar dat zegt natuurlijk niks. Een bijkomend probleempje voor S.K.N.W.K. was dat er door omstandigheden slechts 10 speelsters beschikbaar waren. Echter niet getreurd, want hiermee gingen ze uiteraard gewoon de strijd aan. En hoe !!

Uiteindelijk wist S.K.N.W.K. MO15-1 een zwaar bevochten overwinning uit het vuur te slepen. Het werd 1-2 en de beide doelpunten werden gescoord door Lisa de Valk.

Inmiddels moeten ze koppositie nu delen met Jong Ambon MO15-1 dat net als S.K.N.W.K. MO15-1 13 punten heeft uit 5 duels. Echter het doelsaldo van Jong Ambon is beter dan dat van S.K.N.W.K.

Volgende week weer een thuiswedstrijd voor S.K.N.W.K. MO15-1. Dan is Terneuzen MO15-2 de tegenstander. Aftrap is om 10:00 uur.

De stand is op dit moment als volgt: