S.K.N.W.K. JO19-1 wint ook de voorjaarscompetitie en is opnieuw KAMPIOEN !!

Nadat ze voor de winterstop al kampioen werden van de najaarscompetitie heeft S.K.N.W.K. JO19-1 gisteren ook de voorjaarscompetitie winnend afgesloten. Ze hadden tegen de nummer laatst van de ranglijst, H.H.V.C. JO19-2 aan één punt genoeg, maar ze lieten er geen gras over groeien. De blauw/zwarten wonnen gisteren met 4-0 en zijn dus opnieuw kampioen !!

Uiteraard was er volop vreugde na het 2e behaalde kampioenschap van het seizoen. Eerst werd het publiek bedankt. Toen de kampioenshirts waren aangetrokken volgde uiteraard de rondrit door Nieuwerkerk op de platte kar. Dat alles onder het genot van een zang, drank en muziek. Bij terugkomst op ‘Het Springer’ volgde nog een kampioenmaaltijd en werd de assistent-scheidsrechter van v.v Yerseke 2 (S.K.N.W.K. 2 was namelijk bezig met de competitiewedstrijd tegen ‘Yese 2) nog getrakteerd op een ludieke aktie. De kampioenen liepen achter de ‘grens’ mee en bij elk vlagsignaal staken ze de arm in de lucht en bij een overtreding gingen ze ook op de grond liggen.

Vanaf deze plaats wil ik spelers, begeleiding, sponsors en supporters van S.K.N.W.K. JO19-1 van harte feliciteren met het kampioenschap. Een dankwoordje voor Kees Hanse die gisterenmiddag voor de rondrit op de platte kar zorgde.

Overigens is het seizoen voor S.K.N.W.K. JO19-1 nog niet ten einde. Ze maken zich namelijk nog op op voor de ’treble’. Immers spelen ze op 20 mei a.s. in de halve finale van het bekertoernooi nog tegen Yerseke JO19-1. Bij winst plaatsen ze zich voor de bekerfinale en kunnen ze dus dit seizoen drie titels winnen. We wensen ze alvast veel succes 20 mei !!

De stand in de competitie is als volgt: