S.K.N.W.K. 2 verzekert zich van in ieder geval nog één seizoen reserve 3e klasse !!

S.K.N.W.K. 2 won gisteren knap met 3-1 van Yerseke 2 (dat vorige week nog kampioen is geworden, waarmee ook vanaf hier nog van harte gefeliciteerd). Door deze overwinning zijn de blauw/zwarten ook volgend seizoen verzekerd van nog een jaartje in de reserve 3e klasse. Toch weer een knappe prestatie als je ziet hoeveel spelers er ook dit seizoen weer mee hebben moeten doen met het 2e. Het was soms een hele puzzel om weer een representatief elftal op de been te krijgen. Hopelijk kunnen we de komende seizoenen van het 2e een stabiele reserve 3e klasser maken, want op dat nivo moet het 2e toch wel actief (kunnen) blijven.

Met nog één duel te spelen (uit tegen S.S.V. ’65 3) staan de blauw/zwarten op een 8e plaats. Bij winst in de laatste competitiewedstrijd blijft deze plaats gehandhaafd. Bij elk ander resultaat zijn ze afhankelijk van nummer 9 FC Dauwendaele 3.

Overigens heeft S.K.N.W.K. de op één na minst gepasseerde verdediging. Slechts kampioen Yerseke 2 heeft 25 tegen doelpunten. S.K.N.W.K. heeft na 21 duels, maar 31 tegentreffers. Daar staat ook tegen over dat ze de minst scorende ploeg zijn, want tot nu toe werd slechts 29 keer gescoord. Maar blijkbaar is dit alles dus voldoende om ook volgend jaar te kunnen acteren op 3e klas nivo.

 

De stand op dit moment is als volgt: