Blessureboeg seniorenteams S.K.N.W.K. stroomt al weer aardig vol

We zijn slechts één competitiewedstrijd onderweg (met S.K.N.W.K. 1, 2 en 4, S.K.N.W.K. 3 heeft helemaal nog niet gespeeld) en de blessureboeg bij S.K.N.W.K. stroomt helaas al weer aardig vol.

Bij S.K.N.W.K. 1 is Remon de Jonge de gehele voorbereiding aan het tobben met een blessure aan zijn stuitje. Hij lijkt inmiddels op de weg terug en zal vanmiddag op de bank plaats nemen bij het 1e. Robbert Uijl was terug van een langdurige teenblessure. Echter liep hij vlak voor de competitiestart een knieblessure op en is dus ook nog niet fit. Simon van Dongen zal waarschijnlijk pas na de winterstop weer aansluiten. Hem wacht een kijkoperatie (meniscus).

Bij het 2e is Jelle Kastelein die het in de lappenmand zit. Hij liep op de training een knieblessure op en zal voorlopig rust moeten houden. Ook Pieter Klompe heeft helaas nog heel veel last van een knieblessure die hij op heeft gelopen tijdens het bedrijventoernooi aan het eind van vorig seizoen. Afwachten hoe lang het gaat duren voordat hij zijn rentree kan maken binnen de lijnen. Ruben Willeboordse is ziek en kan vandaag helaas ook niet spelen.

Het 3e lijkt op dit moment gevrijwaard van blessures. Alleen zij hebben een ander probleem. Zij treffen in de competitie tot nu toe steeds een tegenstander met te weinig spelers waardoor evenals vorige week dit weekend hun wedstrijd is uitgesteld.

Tot slot onze baggerschuit, S.K.N.W.K. 4. Daar is Max de Reus vorige week geblesseerd geraakt aan zijn rug. Hij kan zodoende vandaag niet voetballen.

Hopelijk ben in niemand vergeten die ook geblesseerd is (en als dat zo is excuses daarvoor). Laten we hopen dat de ‘blessure-gevallen’ weer snel herstellen zodat ook zij binnenkort kunnen doen waarvoor ze lid zijn van S.K.N.W.K., namelijk voetballen !! Vanaf deze plaats aan allen van harte beterschap !!