Wilco de Valk neemt leiding op topscorerslijst bij seniorenteams S.K.N.W.K.

Logo topscorer

Vandaag, zaterdag 7 oktober 2017, kwamen voor het eerst dit seizoen de vier seniorenteams in aktie. Voor S.K.N.W.K. 1, 2 en 4 was het de 4e competitieronde, het 3e kwam nadat twee keer de tegenstander niet voldoende spelers had, vandaag voor het eerst in aktie. Het werd overigens geen onverdeeld succes, want zowel het 1e als het 3e verloren kansloos. S.K.N.W.K. 4 speelde in een doelpuntrijk duel met 5-5 gelijk tegen Z.S.C. ’62 3. Alleen S.K.N.W.K. 2 pakte voor de 2e keer dit seizoen de volle buit. In ’s Gravenpolder wonnen ze met 2-4 van Apollo ’69 2.

Voor S.K.N.W.K. 1 gaat het er een beetje troosteloos uitzien. Net als vorige week kregen ze maar liefst 7 (!!) tegentreffers te incasseren. Zelf scoorden ze 2x, dat geeft een eindstand van 7-2 tegen Veere 1. Jarno van Nieuwenhuize en Machiel Schot scoorden de blauw/zwarte treffers. Voor Machiel was het zijn 2e van het seizoen, Jarno komt voor het eerst voor in de lijst.

Het 2e speelde uit bij Apollo ’69. Na de 2-0 nederlaag van vorige week tegen Nieuwdorp 2, werd nu wel weer gewonnen. Eindstand was 4-2. De gebroeders de Bruine, Justin en Toby scoorden beiden 1x. Dirk-Jan Hoek en Niels Gunst scoorden de andere doelpunten. Voor Toby was het zijn 2e van het seizoen. Justin, Dirk-Jan en Niels maakten hun eerste treffers.

Geen (doel)punten bij S.K.N.W.K. 3, want ze verloren op het eigen sportpark ‘Het Springer’ kansloos met 0-6 van Halsteren 4.

Onze baggerschuit speelde tegen Z.S.C. ’62 3. Na een 0-2 achterstand (de 0-1 was een EDtje van Martijn Neele) kwamen ze voor de rust nog op een 3-2 voorsprong. In de 2e helft werd het 2-3, waardoor de 5-5 eindstand is verklaard. Wilco de Valk scoorde er 2. Wim Voorbeijtel, René v/d Bos en Richard v/d Sande maakten hun eerste doelpunten van dit seizoen.

Zodoende is Wilco de Valk de eerste echte leider op de topscorerslijst met 3 doelpunten. Vorige week hadden 2e 9 leiders met allen één doelpunt. De nummers 2 met allen twee doelpunten zijn Machiel Schot, Toby de Bruine en Richard v/d Sande.

Volgende week zaterdag, 14 oktober, komen alle vier onze seniorenteams (weer) in aktie voor de competitie. Dan weer volop kansen voor (doel)punten.

De topscorerslijst ziet er als volgt uit:

Naam Team Doelpunten
Datum laatst bijgewerkt: 07-10-2017
Wilco de Valk S.K.N.W.K. 4 3
Machiel Schot S.K.N.W.K. 1 2
Toby de Bruine S.K.N.W.K. 2 2
Richard v/d Sande S.K.N.W.K. 4 2

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2017-2018