Uiterlijk tot morgen, zaterdag 21 oktober, nog mogelijkheid aan te melden voor Wild West Party !!

Na het succes van het Oktoberfest en de Foute Party tijdens vorig seizoen komt er binnenkort weer een nieuw feestje aan bij S.K.N.W.K. Deze keer is gekozen voor een zogenaamde Wild West Party. Deze zal worden gehouden op zaterdag 28 oktober 2017. Het feest begint om 20:00 uur en de kosten bedragen € 5,- per persoon. Let op: Deze editie wordt er niet voor eten gezorgd (uiteraard zijn er op de avond zelf wel diverse hapjes) !!

Inmiddels hebben de leiders van de seniorenteams de inschrijflijsten ingeleverd. Er zijn ruim 60 aanmeldingen, dus het feestje gaat door !! Nog niet aangemeld, maar wel zin in een feestje ?? Uiterlijk tot morgen, zaterdag 21 oktober 2017, is er nog de mogelijkheid om je aan te melden.

Ook nu verwacht de organisatie van alle feestgangers wel een Wild West kostuum. Dus wees allen hartelijk welkom Cowboys en Indianen !!

Ps. er is gezorgd voor Live Muziek. Dit samen met een hapje, drankje, dansje en heel veel gezelligheid moet de mensen die twijfelen toch doen besluiten zich alsnog aan te melden voor dit geweldige feest …….!!??